Ovladače pro LAN Vyřešeno
Ovladače pro LAN Vyřešeno
Prosím o radu, respektive o funkční odkaz. Dělal jsem rodičům výměnu systému a nyní se u jejich PC nemůžu dohledat ovladačů k síťové kartě. Jedná se o PC Fujitsu - Siemens, model Celsius W340, základní deska W26361-W108-Z2-02-36. Síťová karta je integrovaná. Ani po dvou hodinovém usilovném pátrání na netu a několika pokusech s univerzálními ovladači pro intelácké síťovky a balíky pro PC FS, jsem nedosáhl kýženého úspěchu. Spousta odkazů je jen na programy s vyhledáním a následnou aktualizací ovladačů, což je mi bez funkční síťovky paltné, jak mrtvému zimník :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladače pro LAN
Nenapsal jsi OS
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Operační systém WIN XP Profesional s SP 3
Zkusím to. Díky!
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Led 2012 15:02) ---
Už to běží. Tato zpráva je odesílána již ze znovuzprovozněné síťovky. Ještě jednou díky moc!
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Led 2012 15:02) ---
Už to běží. Tato zpráva je odesílána již ze znovuzprovozněné síťovky. Ještě jednou díky moc!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3620
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4846
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3037
-
od petr22