Tato webová stránka není dostupná

...

Moderátor: Mods_senior

mirekmirek34011
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Tato webová stránka není dostupná

Příspěvekod mirekmirek34011 » 12 srp 2012 12:51

Mám internet od UPC a to poměrně drahý (120 Mb/sec)Když se chci připojit,vyskakuje mi hláška>Tato webová stránka není dostupná< (viz foto). Dnes u mne byl technik od UPC a docela mne přesvědčil,že modem je v pořádku,kabeláž taktéž a na jeho noťasu vše šlapalo jak má.Já mám počítač i noťas na RJ 45 a oba mi ale hlásí to samé o nedostupné webové stránce.A teď to nejproblémovější-tato závada se vyskytne jen občas a kdo zná Muphyho zákon, tak už ví ,že závada se nevyskytla(doplněk-vyskytla se tři minuty po odchodu technika).Jediné co mi poradil,tak že by mohla být vadná síťová karta(deska M5A99 EVO,2měsíce stará).Takže co teď?Pokutu mi sice nenaúčtoval,ale sere se to prostě dál.Než jsem ho zavolal,tak jsem nainstaloval celý systém nanovo na SSD60 GB Kingston,který jsem před instalací pro jistotu znovu naformátoval,takže byl čistý.VŠECHNO šlape bez chybyčky až na ten internet.Ale iu když se nemohu připojit,tak v utorrentu přijímám a odesílám úpln ě v pohodě(klidně100/10Mb)Procesor je Phenom 965 IIx4 BE na 3,8GHz.RAM 8GB 1300MHz Kingstom.sekundární disky cca 5 TB.Tak nevím,jestli mi dokážete poradit.Pokud jsem něco nepopsal přesně,napište a já to doplním,eventuálně jestli má někdo podobný problém,napište.Jediné co jsem se tedy od technika dověděl,že mám zkusit jinou síťovou kartu a já nevím jakou.Dokáže mi někdo poradit nebo se k tomuto problému zevrubně vyjádřit?Díky Mirek

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Tato webová stránka není dostupná

Příspěvekod guest » 12 srp 2012 13:03

Obrázek tu není!

Já mám počítač i noťas na RJ 45 a oba mi ale hlásí to samé
To není problém síťovky, ale nejspíš konkrétní stránky.

mirekmirek34011
nováček
Stav:

Příspěvekod mirekmirek34011 » 12 srp 2012 13:29

Chvilku to načítá všechno a pak se to sekne a třeba půl hodiny nenačte nic,ale utorrent stále stahuje a odesílá,nezřídka 100/10Mb/sec(nepište mi ,ať ho vypnu.To nepomůže.Před problémem taky takhle běžel a stránky se načítaly bleskově.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 12 srp 2012 17:52

Uveď uvedenou stránku, ať můžeme ověřit, zda se chyba neprojevuje i na jiném PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

-lukas-
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod -lukas- » 12 srp 2012 17:59

Uved stranku ktera nejde, uved prohlizece ktery si vyzkousel, uved veskery antiviry, firewally atd. co na PC sou, uved system ktery na PC mas.

trochu OT, technik UPC je zrejme nejaky sikovny clovek, kdyz jen prijde, rekne ze jemu to jde a odjede.

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 13 srp 2012 11:54

ad OT: Udelal pouze svoji praci - prijel na ohlasenou zavadu 'nefunguje internet' a ta se neprojevila. Muze byt rad, ze mu neuctuji neopravnenou reklamaci. Na SW opravarenstvi nejsou zarizeni, to si muzes zaplatit jinde.

ad problem: co nastaveni DNS serveru v routeru/PC?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 13 srp 2012 12:03

Technik UPC neresi zavadu, ktera se tyka pouze pocitace zakaznika (na jeho pocitaci funguje = neni problem pripojeni) a ktera se navic pri jeho prichodu neprojevila.....

Podle popisu to vypada na vypadky DNS (jiz vytvorena spojeni funkcni, ale nejde najit stranky)

Zeby neco pretezovalo router - treba utorrent?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (inet)”