Příspěvekod don750 » 16 črc 2013 17:38
Také jsem se zapojil do projektu a jsem spokojený. Peníze se dají v pohodě nechat vyplatit na běžný účet. Za 20 dní mám vyděláno 30 $ s tím, že poslední 3 dny mám 1 placené vlákno. Určitě bych do projektu neinvestoval veliké peníze ze svého. Raději pomalejší, ale jistější rozjezd. Je to naprostá revoluce mezi možnostmi výdělku přes PC. Mám změřenou spotřebu mého PC a vím, že mi za měsíc non-stop běhu spotřebuje kolem 300 kč za elektřinu, ale vydělá minimálně 600 kč. Takže se to určitě vyplatí. Navíc to jde provozovat i úplně bez investice.
Všechno dává smysl. Je jasné, čeho chce společnost docílit a proč za to platí. A vzhledem k tomu, že si případné podvodníky pečlivě hlídá a bezmilosti dává bany za porušení pravidel a poctivé uživatele vyplácí bez větších problémů, tak není co řešit a čeho se bát. To jest můj názor. Za několik měsíců se bude budto chytat hodně lidí za hlavu, že do tohoto projektu vůbec šli a nebo se ještě víc lidí bude chytat za hlavu proč do toho nešly už dávno, když uvidí, kolik na tom ostatní vydělávají. Vše se ukáže časem. Je to ale hodně zajímavý projekt - až neuvěřitelný. Možná proto se toho dost lidí bojí.
Mě nejvíce přesvědčilo to, že peníze se dají vybrat kdykoliv a že skutečně chodí na účet.
Jinak kdo by se chtěl registrovat, at mě kontaktuje soukromou zprávou. Je potřeba k tomu vědět ještě nějaké informce.
Intel Core i5-6400 2.7 GHz
2 x 8 GB DDR4 - 2133 MHz
NVIDIA GeForce GTX650 - 1 GB, 128-bit, 1215/5100MHz (jádro/paměti), propustonost 81.6 GB/s
(ZD) Asus Prime B250M-A
Seasonic M12II Evo - 520W - plně modulární
Kingston SSDnow v300 120GB ; Seagate Barracuda 4TB SATA ; ; Seagate 160 GB SATA