SMS z netu Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: SMS z netu

Příspěvekod memphisto » 09 bře 2009 23:23

Tak na co ten počítač potom máš :idea: Nemyslím to ve zlém, ale jak tu má někdo v podpise, počítač má sloužit tobě a né ty počítači. Staráš se pořád abys náhodou něco špatně nenainstalovala a přitom programy, co by ti hodně ulehčily práci odsouváš bokem :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 bře 2009 23:23

Stahování větších souborů bez DM většinou neskončí dobře. Soubor je poškozený.

PinkGirl
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod PinkGirl » 09 bře 2009 23:27

No, vzhledem k psani SMS me stahovani netrapi. BY me spis zajimalo, kdo ma overeno, ze pres net dochazi kazda smska tak, jak me nikoli.
(Stahla jsem si vzdy vse a jen vyjimecne se stahovani prezusi, a tak to stahnu na podruhe a v poradku. Treba i film o velikosti 1,5 GB ve formatu mpg4 (nebo jak, ze stranek alternativnih filmu). A kdyz snad spadne net a nebo se neco stane, no, tak to stahnu jindy.)

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 09 bře 2009 23:32

Ja na komplu makam (na co (mi) kompl je?, k cemu ho mam?, na hrani her?, no, to treba taky, ale ja cas na komplu travim jinak), pisi, pisi a pisi, a ucim se, a nebo jsem na netu. K tomu, abych do toho cpala treba ten download-manager, tak to pro me neni dulezite a nejsem z tech co tam nacpou vsechno.
Takze me zajima, kdo ma aspon relativni jistotu, ktere net-odesilani sms/ek funguje s jistotou.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 09 bře 2009 23:35

V podpisu máš, že fórum není chat, ale jaksi Ti ušlo, že tady jsou spíše fandové PC než SMSkáři. Taky se nediv mobilním společnostem, že formu posílání SMS zdarma nemají rádi, vždyť jim jde o "kšeft".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 09 bře 2009 23:38

tak mě osobně jeste nikdy nezradila http://www.smsbrana.cz/ /jednou měla error/ jinak vzdy odeslala co měla..jenze je to omezeny na znaky../klasicky o2-60zn.../ a nekde opisovani kodu...

PinkGirl

Příspěvekod PinkGirl » 09 bře 2009 23:51

Jo, to je dobrej nazor, ..ano, zajima me, kdo ma osobni zkusenost a overil si, ze odchazi -kazda- sms (teda aspon, jak jsem to zkousela ja a opakovane, zjistit, ktere sms nedojdou, prestoze si clovek mysli i cte, ze byly odeslany).
Opisovani kodu je normalni, nejde o to psat tisice zprav, aby kod vadil, stejen tak pocet znaku a nebo pripadne pridana reklama za text, ..ted mi to akorat napsalo, ze neuplynula doba 120 vterin k odeslani dalsi sms, ..ale odchazi zatim vse.
Stene rychle a s automatickym vyberem operatora jako na smsmania i hyperinzerce, ktere jsem zkousela jako nejpohodlnejsi, ale neodesily vse (a nektre sms nedosly ani po hodine).
Ale nejde odelsat na jine, nez O2 bez zadani operatora. (protoze kolikrat nevim, kdo ma jakyho, a sem tam nekdo ma uz i prenositelne cislo a tak s eto neda poznat podle predvolby)

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 10 bře 2009 00:01

tak to je haluz..neni to tak dlouho..co sem ji pouzival..dokud sem neprestoupil na program... a slo tam vsechno....nj doba se mění :)

PinkGirl

Re: SMS z netu  Vyřešeno

Příspěvekod PinkGirl » 10 bře 2009 00:04

No, az na to, ze se nepriradi automaticky operator, a musi se tipnout podle predvolby a na nejake omezeni v casovem limitu dalsi zpravy, ..dochazi vsechny zpravy, jak na o2, taki na v-fone.
Takze dekuji, je to jedna stranka bez nutnosti klikat a prechazet na stranku operatora, a tka se z jedne stranky da psat vsudy-kam, a zatim teda odchazi vse.

Zpět na “Vše ostatní (inet)”