Dokument BBC o zakladateli nejrozšířenější internetové sociá Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Dokument BBC o zakladateli nejrozšířenější internetové sociá  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 03 čer 2013 15:43

Internetová sociální síť Facebook přilákala ohromné množství lidí. Počet registrovaných uživatelů se blíží miliardě. To činí z Facebooku nejnavštěvovanější stránky na internetu. Facebook hostí obsah, který na něj vloží sami uživatelé, a celý koncept stojí na jejich ochotě zveřejňovat další příspěvky. Mark Zuckerberg jde sám příkladem a na vlastní stránce uvádí informace ze svého soukromého života. Jak daleko však může Facebook při využití osobních informací zajít? Zuckerberg tvrdí, že každému ponechává kontrolu nad soukromím, ale zároveň prosazuje myšlenku otevřenějšího světa.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1041 ... 238255400/

Reklama
modsuissy
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Dokument BBC o zakladateli nejrozšířenější internetové s

Příspěvekod modsuissy » 03 čer 2013 16:13

Ze začátku jsme používali ICQ, Líbimseti.cz, Spolužáci.cz atd.. a najednou jsem objevil facebook, když úplně začínal, byla to sranda. Chatování, hraní her mezi sebou, ukládání fotek, psaní si na zeď, šťouchání atd... Postupem času to ovládlo všechny mé kamárady, tak to bylo fajn. Ale za pár let se to pěkně zhroutilo. Přibýval tam spam, reklamy, lechtivé odkazy, vyžadoval i dost osobní informace. Spekulace že fotky a informace se předávají policistům. Rozhodl jsem se, že si ho smažu. Poté co jsem si ho smazal, mi začalo docházet co se to se všemi stalo. Velké firmy, školy, televize přešli na facebook a já se stal obětným beránkem. Úplně jsem byl odříznutý od informací, ve škole profesoři mi říkali najdi si to na facebooku na školních stránkách, nebo když si chci něco koupit tak je VŠUDE přihlaš se pomocí facebooku, chceš jít na nějakou akci najdi si to na facebooku, FACEBOOK FACEBOOK FACEBOOK všude kam se podívám. Všechny nás to ovládlo. Je to šílenství, který by mělo přestat. Šíří se to jako mor.

Vylil jsem si srdce, protože jsem rozčílený když slyším o facebooku.
Chybovat je lidské, odpouštět je božské, ale já nejsem bůh!!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Výběr internetové připojení
    od Fargotroniac » 04 čer 2025 13:11 » v Sítě - hardware
    19
    3515
    od Fargotroniac Zobrazit poslední příspěvek
    09 čer 2025 13:19
  • Internetové připojení v novém bytě Příloha(y)
    od impros » 02 zář 2024 22:11 » v Sítě - hardware
    8
    5057
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    04 zář 2024 16:03

Zpět na “Vše ostatní (inet)”