Zdravím,
chtěl bych si dát do pozadí videa na youtube hudbu, už jsem četl že se musím nějak domluvit s tvůrci té hudby a že mi youtube může zablokovat video, nebo dát ban.. Jak to teda funguje? , může mi za to dát Youtube ban? Kdyby ano, platilo by to i kdyby jsem tu hudbu upravil? Můžete mi tu hodit nějáké články, nevěděl jsem kam tohle téma dát, děkuji za odpovědi...
Autorská práva na Youtube
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Autorská práva na Youtube
Působím na Youtube od roku 2007 a mohu potvrdit, že s hudbou to tam je velmi špatné. Dokonce občas mají problém i s hudbou na kterou si nikdo neklade nárok (např z freestockmusic.com). Ale ještě se mi nestalo, že by mi chtěli smazat profil. K většině videí, kde byl nějaký problém si dali reklamu, případně blok v některé zemi a to bylo celé. Smazání profilu by asi hrozilo u partnerských profilů, kde ze sledování bereš nějaké peníze. Tam ty videa opravdu musí být v pořádku. Nějaký článek určitě najdeš přímo na Youtube. Youtube má dokonce i instruktážní video.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Používej FREE hudbu, tj. no copyright a nemusíš se ničeho bát. Dobrých skladeb je víc než několik tisíc, ne-li víc. Vybereš si bez problémů.
-
- Pohlaví:
Mne sa za dobu čo som pôsobil na YT (pár mesiacov v roku 2013), že mi zablokovali 2 videá kde som mal svoju [u]VLASTNÚ HUDBU[/u] a tak som sa proste odvolal a ďalej sa to neriešilo...
Celkom na prekvapilo, ako ich super-chytrý systém mohol vyhodnotiť, že na hudbu má právo ja neviem aká spoločnosť keď som si ju tvoril sám...
Celkom na prekvapilo, ako ich super-chytrý systém mohol vyhodnotiť, že na hudbu má právo ja neviem aká spoločnosť keď som si ju tvoril sám...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3252
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26