Dobrý den,
v poslední době mám problém s pomalým připojením k internetu na mém stolním počítači. Divné na tom však je to, že na všech ostatních zařízeních jede internet úplně normálně. Pro představu, když změřím rychlost na mém telefonu, tak dostávám čísla jako 20 - 15mb, ale pokud rychlost změřím na tom počítači, ukazuje to 3-1,5mb. Už jsem si koupil nový adaptér, ale problém přetrvává. Už nevím co s tím a budu rád za každou pomoc.
Děkuji
Pomalý internet na jednom jediném zařízení Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Re: Pomalý internet na jednom jediném zařízení
Vítej na PC-HELP!
Ten počítač je na wifi, nebo na kabelu?
Jaký adaptér jsi kupoval?
Ten počítač je na wifi, nebo na kabelu?
Jaký adaptér jsi kupoval?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Pomalý internet na jednom jediném zařízení
Počítač je na wifi a adaptér mám ,,150Mps Wireless N Nano USB Adapter WF2120 netis"
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Re: Pomalý internet na jednom jediném zařízení Vyřešeno
Stolní PC nemá na wifi co dělat. Natáhni kabel a bude to ok.
Pokud z nějakého důvodu kabel nelze použít, pořiď si powerline. Co to je najdeš zde: viewtopic.php?f=117&t=165570
Pokud z nějakého důvodu kabel nelze použít, pořiď si powerline. Co to je najdeš zde: viewtopic.php?f=117&t=165570
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 811
-
od Arha
11 zář 2022 18:33
-