Ahoj,
mám stránky, které provozuji na webnode.cz Také jsem využil domény třetího řádu, které webnode nabízí. Zajímalo by mě jestli pomůže návštěvnosti webu pokud si zaregistruji na webnode více domén (třetího řádu) a dám tam automatické přesměrování na jednu stránku. Vyhledávač tuším stránky projíždí a vybírá vhodné výsledky podle obsahu... tak pokud na té stránce nebude obsah, ale jen přesměrování na jinou bude to k něčemu?
Více domén - pomůže to?
Re: Více domén - pomůže to?
Vyhľadávače zoraďujú výsledky podľa počtu slov na stránky, ktoré sa zhodujú s vyhľadanými slovami. To je ale len jedno kritérium, dôležité je tiež, koľko na tvoju stránku smeruje odkazov z iných stránok a aké sú tie odkazujúce stránky kvalitné.
Ak na určitú stránku smeruje niekoľko odkazov a presmeruješ ju na inú, vyhľadávače pričítajú hodnotenie presmerovanej stránky (pagerank) na novú, ale ak žiadne hodnotenie nemá, stránke, na ktorú je presmerovaná sa nezvýši a presmerovanie nemá z pohľadu SEO zmysel.
Vytváranie nových domén bez spätných odkazov a ich presmerovanie na inú stránku jej teda vôbec nepomôže.
Ak na určitú stránku smeruje niekoľko odkazov a presmeruješ ju na inú, vyhľadávače pričítajú hodnotenie presmerovanej stránky (pagerank) na novú, ale ak žiadne hodnotenie nemá, stránke, na ktorú je presmerovaná sa nezvýši a presmerovanie nemá z pohľadu SEO zmysel.
Vytváranie nových domén bez spätných odkazov a ich presmerovanie na inú stránku jej teda vôbec nepomôže.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2660
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 18:39
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1474
-
od MrVoltz
05 lis 2024 08:17
-
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2327
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-