smazane soubory z dvd
smazane soubory z dvd
Ahoj, tak jsem zas po pul roce chtel preinstalovat windows
a zjistil jsem, ze instalacni dvd je prazdne..uz jsem vyzkousel cd data rescue, isobuster, Roadkil's Unstoppable Copier a Advanced Disk Recovery a nic nepomohlo..neznate nejaky overeny softik, ktery mi vrati data zpet, teda jestli je to jeste mozne? (dvd je cca 6 let stare)

Re: smazane soubory z dvd
no to sem si taky myslel, ale kdyz sem se snazil na nej vypalit iso soubor, tak to taky neslo..
-
- Pohlaví:
Nejjednodušší bude si ten systém koupit, nebo tam dát Linux.
mam originalni windows, akorat proste tim zpusobem, ze sem ho ziskal na stredni skole, kde sem si ho mohl stahnout a dostal sem k nemu klic, dvdcka nerozdavali..
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Úno 2015 21:40) ---
no nic, myslel sem, ze se tady clovek muze poradit, a necemu se priucit, stacilo napsat, ze kdyz to tyhle softwary nezvladaj, tak to jiny taky nedaj..
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Úno 2015 21:40) ---
no nic, myslel sem, ze se tady clovek muze poradit, a necemu se priucit, stacilo napsat, ze kdyz to tyhle softwary nezvladaj, tak to jiny taky nedaj..
-
- Pohlaví:
Ty si chodil na střední školu? Podle toho jak píšeš bych tě spíš tipoval na zvláštní.
S tím nic neuděláš, kup si systém. Pokud si to měl na nějakém přepisovatelném médiu, pak je to zřejmě v háji.
S tím nic neuděláš, kup si systém. Pokud si to měl na nějakém přepisovatelném médiu, pak je to zřejmě v háji.
Nejsou smazané (u DVD*R), jen nečitelné ... je médium poškrábané či zamazané? To máte z těch vašich "kvalitních" vypalovaček LG a podobných, mám média (CD) z roku 1999 vypálené Plextorkou a žádný problém neregistruji. Nejednodušší je to znovu stáhnout, tedy pokud máš svůj klíč od zakoupené licence Win.
Blue Spirit mozna se budes divit, ale dokonce jsem ve tretaku na vysoke
Jinak diky

-
- Pohlaví:
Choď na stránky M$, stiahni ISO, vypáľ a pri inštalácii prípadne po nej vlož kľúč - hotovo.
Tak som to riešil ja.
Tak som to riešil ja.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3158
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 12:27
-
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9218
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
- 3
- 3698
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4285
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”