Zdravím,
včera jsem založil téma o té aktivaci windows. No dnes jsem si je tedy nainstaloval a vše funguje v pořádku. Tedy skoro. Nefunguje mikrofon vůbec. Předtím ve Windows 8 fungoval, na Linuxech, které jsem měl půl roku též fungoval a až teď vůbec nereaguje. Pochybuji, že by to bylo v nastavení, i když co já vím. Vše jsem tam povolil atd atd.... Ještě se mi tak provokativně zobrazuje, že je vše v pořádku a funkční a dokonce ve Zvuku tam vidím přímo ten posuvník u mikrofonu jak se hýbe, když mluvím. Realtek HD též nic.... Nikde nemám mute nebo něco takového, tak blbý nejsem.
Poradíte prosím ? Toto je dost průser věru....
Windows 8.1 - nefunkční laptop mikrofon
-
- Pohlaví:
Re: Windows 8.1 - nefunkční laptop mikrofon
Přeinstaluj zvukovku.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Ještě než jsi to napsal, odinstaloval jsem ten Realtek HD a posun byl asi takový, že z mikrofonu šel zvuk. Nicméně bylo to velmi silné a hnusné šumění. :(
Bude potreba nainstalovat ovladace od vyrobce vcetne vsech obsluznych aplikaci - to se tyka hlavne zvukovky, grafiky, chipsetu a wifi karty.
Chipset jsem nainstaloval origo, grafiku normálně od Nvidie a wifi kartu akorát nemám.... a zvukovku.... -> http://support.lenovo.com/us/en/product ... =Downloads Zkusil jsem ten normálně pro win 8.1
Mohl bys mi prosím poradit, který konkrétně driver z toho Wirreless LAN ? :(
EDIT: Po opětovném nainstalování zvukového ovladače mikrofon funguje. Sice ve špatné kvalitě, ale funguje. Takže řešení - reinstall ovladače
Nicméně, mohl by jsi mi i přesto poradit, který ovladač z té nabídky Wirreless LAN bych měl nainstalovat prosím ? Ať už to mám kompletní....
Mohl bys mi prosím poradit, který konkrétně driver z toho Wirreless LAN ? :(
EDIT: Po opětovném nainstalování zvukového ovladače mikrofon funguje. Sice ve špatné kvalitě, ale funguje. Takže řešení - reinstall ovladače

Nicméně, mohl by jsi mi i přesto poradit, který ovladač z té nabídky Wirreless LAN bych měl nainstalovat prosím ? Ať už to mám kompletní....
Tu poslední, čili nejníže, prostě ta nejnovější verze "2.1.0.21" s názvem "Atheros LAN Driver for Windows 8.1 (64-bit) - IdeaPad Y400, Y500" a hlavně je pro windows 8.1 u těch ostatních je windows 8 nebo Windows 7, pokud by to nešlo, tak můžeš zkusit i pro Windows 8, ale nezaručuje se, že bude fungovat správně
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2763
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 19
- 2777
-
od AirCrew
01 dub 2025 18:44
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1695
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
- 14
- 6964
-
od Søren