Crackle XP???
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Crackle XP???
Zdravim.Koupil jsem jety comp,kde jsou i nainstalovane XP SP2.Prodejce mi tvrdil,ze ty windows XP jsou aktivovane(nejspis crackle)..protoze,do ted vsechno OK.Dneska zapnu comp a naskoci hlaska,ze zbyva k ativaci 7 dni..a jestli chci aktivovat,nebo ne..Tak nejdriv sem dal NE,najelo,v pohode..Zkusil sem pak znovu restartovat,dam pro zmenu ,,ANO,,..nasledne najede oznamovaci modre okno:Windows XP uz jsou aktivovany...No,jenze tohle se deje porad dokola..Na svem hlavnim PC mam taky XP i s licenci,ale jen na jeden comp,takze bych rad na tom noutu ty XP zachranil,uz jen kvuli tem datum,co tam uz mam
Zajimalo by me,co se stane za onech ,,7 dni,,...

Zkus se podívat, zda máš instalační CD. Na něm by měl být uveden aktivační klíč. Pokud jsou to OEM bude vylepen i na bedně. Zkus to znovu zaktivovat. Pokud to nepůjde, volej podporu mrkvosoftu.
bezplatné telefonní číslo Aktivačního centra +420 800 100 074
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no to ne..ono to nehlasi jednou to,potom to:-)Je to porad stejny:Hlasi mi to aktivovat do 7 dnu...a po kliknuti na ,,ANO,,ohlasi,ze uz jsou aktivovany..Ale po dalsim startu PC je to porad to samy...Ty XP nebudou legalni...to bylo uz na tom jetym compu...Ja sice mam svoje,ale jen na jednu licenci,takze i pri reinstalaci by mi to bylo prd platny..
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Další způsob řešení: okamžitě kontaktovat prodejce a vyzvat ho, aby věc dal do pořádku. Pokud sám provedeš na PC nějaký zásah, bude prodejce celkem úspěšně argumentovat porušením záručních podmínek a dá od věci ruce pryč. V případě problémů pohrozit ČOIkou
, Živnostenským úřadem
, případně SW policií

kontaktuj prodejce protoze Ti to pravdepodobne nainstaloval
poznas to podle cca dvou veci
1. instalacni cd k windows si dostal jeste v baleni nerozbalene
2. tvuj stitek ktery si mel dostat s kompem, pripadne na kompu bude mit modrozlutou barvu
jedna se o to ze klic na takovych stitcich je z nove serie klicu oznacovane XP pro SP2 C, pricemz je docela sance ze ty windows sou ze serie XP pro SP2 B, tedy ze starsiho media nainstalovany. spolehlivym resenim byva vetsinou primo nova cista instalace z media ktere patri primo k tomu produktovemu klici
poznas to podle cca dvou veci
1. instalacni cd k windows si dostal jeste v baleni nerozbalene
2. tvuj stitek ktery si mel dostat s kompem, pripadne na kompu bude mit modrozlutou barvu
jedna se o to ze klic na takovych stitcich je z nove serie klicu oznacovane XP pro SP2 C, pricemz je docela sance ze ty windows sou ze serie XP pro SP2 B, tedy ze starsiho media nainstalovany. spolehlivym resenim byva vetsinou primo nova cista instalace z media ktere patri primo k tomu produktovemu klici
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”