Zdravím všechny experty přes počítače! :) jako naprostý technický antitalent mám pár otázek ohledně windows 7. Mám tuhle verzi systému s 32 bit. (pardon pokud jsem to napsal nějak špatně)
Protože jsem poměrně velký hráč her, jednu, kterou bych fakt chtěl hrát, jsem si koupil. Ta nicméně funguje pouze na systému 64 bit. Mám zakoupené Windows 7 home premium, které by mělo obsahovat oba typy systému, jenže problém je, že já nevím, zda se to dá někde přepnout, nebo vyloženě se musí vše přeinstalovat. Pokud se musí systém znovu nainstalovat, předpokládám, že všechno v počítači (hry, filmy, textové soubory,...) se mi vymaže, je to tak?
A ještě jedna otázka (i když ta asi patří do diskuze ohledně her) myslíte, že na systému 64 bit budou fungovat starší hry, které nyní fungují v pořádku?
Pro představu např.: Star Wars: Knights of the old republic, Max Payne, Mafia atd.
Pár otázek ohledně W7
-
- Pohlaví:
Re: Pár otázek ohledně W7
Abys měl 64bit. verzi, musíš přeinstalovat systém. Zazálohuj si důleřité soubory, hry a veškeré nainstalované programy se ti ztratí. Stejně je lépe před instalací kompletně zformátovat systémový disk.
S tebou uvedenými hrami nemám žádné zkušenosti, ale někdo se snad ozve.
S tebou uvedenými hrami nemám žádné zkušenosti, ale někdo se snad ozve.
[deleted]
Naposledy upravil(a) jsochacky dne 24 črc 2018 20:00, celkem upraveno 1 x.
Super, děkuju moc obom :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2559
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
22 lis 2024 10:55
-
- 3
- 3367
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2201
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”