IE 11 A Win10 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Dynlik
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

IE 11 A Win10  Vyřešeno

Příspěvekod Dynlik » 29 črc 2015 19:10

Zdravím!
Jak jste si již pravděpodobně všimli, dnes je 29. července léta páně 2015 a Microsoft začíná vypouštět upgrade na nový Win10. Já jsem zástupce pravděpodobně početnějšího tábora NE-konzervativců :smile: a byť si tak týden počkám, něž se vše odladí a přijdou ohlasy, tak o nový systém mám velký zájem.
Nabídka upgradu se normálně zobrazila, ovšem poté se se systémem vyskytly jisté problémy a já musel obnovit z továrního obrazu systému který byl neaktualizovaný od roku 2009. :clap:
Obnovení proběhlo normálně, ale začaly chodit stovky aktualizací s nimiž byly nejaké ty problémy a jedna várka se nakonec nezdařila. (což doufám nebude při upgradu až takový problém). Je tu ještě jedna věc která je možná trochu závažnější. Nabídka na upgrade se tentokrát již neukázala (a ten správný KB se ve Windows update vůbec nezobrazil). Slyšel jsem, že je to tím, že v systému není nainstalován IE11, který v mém systému samozřejmě není (aktualizace která by toto měla řešit se nainstalovala, samozřejmě ale nic nevyřešila :thumbup: ). Zkusil jsem tedy nainstalovat IE přes instalační balíček, kterému, jak je u ms zvykem, zase něco chybělo :problem: . Hned první vyžadovaná aktualizace se ale zasekla na "vyhledávání aktualizací v tomto pc".
Samozřejmě vím, že upgrade jsem provést i přes jistý šikovný prográmek od Mrkvosoftu, ale bojím se aby přítomnost IE8 namísto IE11 nezpůsobila nějaké problémy.
Děkuji tedy za všechny vaše názory :idea: ,
Dynlik!

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Re: IE 11 A Win10

Příspěvekod x-rated » 29 črc 2015 19:16

nezáleží na aktualizacích, záleží jenom na tom, jestli máš starej systém aktivovanej, soubory novýho systému nemají s tim starym nic společnýho
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Dynlik
nováček
Stav:

Příspěvekod Dynlik » 29 črc 2015 19:37

To ano ale software by měl zůstat a internet exploer bude ve win10 stále, proto mám obavy.

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 29 črc 2015 19:45

Zrovna IE snad povysi automaticky, ne?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Dynlik
nováček
Stav:

Příspěvekod Dynlik » 29 črc 2015 20:25

Tak to by potom bylo celkem v pohodě, jen aby to neudělalo stejnou věc jako když jsem ho zkoušel povýšit sám (viz. Otázka).

x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 29 črc 2015 22:56

explorer neni samostatnej program - je to součást windows, starý windows se smažou (včetně svejch součástí) a nový se nainstalujou (včetně svejch součástí)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Dynlik
nováček
Stav:

Příspěvekod Dynlik » 30 črc 2015 09:44

Ok, takže se s tím ie8 nemusím mazat a můžu upgradovat přes ten program od ms?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”