Ahoj,
tak po úspěšném upgradu mám první neblahou zkušenost. Vždy po chvilce od zapnutí se celý systém sekne a je nutný udělat tvrdý náhodný restart. Doufám, že to nějak vypilují v některém updatu. Nebo je chyba jen u mě?
Jinak já, který přišel z W7, jsem utrpěl šok. Grafika krásné, ale zdá se to trochu jako mobilní platforma.
Windows 10 - první zkušenosti
Re: Windows 10 - první zkušenosti
Mě win 10 běží krásně, mě spíš zaráží proč vymysleli něco jako je Cortana, která není všude dostupná.
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Dostupna je vsude, jen je potreba zvolit jazyk kterym mluvi vic lidi nez by zaplnilo mensi cinske mesto.
Logicky jsou jako prvni dostupne jazyky, kterymi mluvi miliardy az desitky milionu lidi.
Logicky jsou jako prvni dostupne jazyky, kterymi mluvi miliardy az desitky milionu lidi.
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
taktéž jsem to dnes risknul a chodí to bez problémů. Jen jsem měl trošku problém s Geforce Experience, ale po přeinstalování ovladačů to maká zatím vše dobře a možná snad i svižněji
petr22 píše:Dostupna je vsude, jen je potreba zvolit jazyk kterym mluvi vic lidi nez by zaplnilo mensi cinske mesto.
Tohle je dane regionem, ne jazykem. Mam na pc EN-US a Cortana mi samozrejme nejde.
Naposledy upravil(a) Oxxid dne 03 srp 2015 17:57, celkem upraveno 1 x.
Taky mi systém běží bez problémů, prvních pár minut po zapnutí a nainstalování grafiky mi blbl nvidia control panel, ale to vyřešila následná reinstalace ovladačů.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já měl problémy s audio ovladačemi, po přeinstalaci běží, ale zase začla dělat potíže síťovka - wifi, musel jsem počítač 2 restartovat než naběhla, to se předtím nedělo. Opravit chyby nešly.
Možná to je subjektivní pocit, ale řekl bych, že se mi PC teď trochu víc zahřívá. Stahování přes ten nový prohlížeč mi jde výrazně pomalu, tak uvidim jak to půjde, jestli to bude dělat takové potíže jako teď, tak se vrátím na W8.
Možná to je subjektivní pocit, ale řekl bych, že se mi PC teď trochu víc zahřívá. Stahování přes ten nový prohlížeč mi jde výrazně pomalu, tak uvidim jak to půjde, jestli to bude dělat takové potíže jako teď, tak se vrátím na W8.
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
tak první problémy se objevily:) Občas když chci něco kopírovat, tak to prostě nejde. Objeví se tabulka s přesunem a procenty a prostě nic se neděje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2841
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 říj 2024 11:29
-
- 6
- 2977
-
od Kminek
21 led 2025 16:49
-
-
Co jako první udělat přenos tel čísla nebo aktivaci sim
od p3v4x » 04 říj 2024 15:26 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3168
-
od Zivan
04 říj 2024 15:55
-
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 3947
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
- 0
- 1957
-
od Acey