Zdravím, mám Lenovo Idea centre b550 s win 8.1 a pokoušel sem se na upgread na win 10.
Při instalaci pocitac po prvním restartu systemu zamrzne, objevi se logo Lenovo a vic nic.Ikonka Disku prestane blikat jako by nenasel zadnej windows na spusteni, jen sviti logo Lenovo . Obnova systemu nefunguje a vratit se na system 8.1 take nelze. Zkousel sem i cistou instalaci w10 a dopadlo to stejne. po istalovani w10 probehne první systemovy restart a zase zamrzne.
jedine co funguje je nova zpetna cista instalace win 8.1. neslyšel někdo otom že by se to dělo? podle stranek Lenova je pc kompatibilní na W10.
Windows 10 zamrzne
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 10 zamrzne
Chtělo by zkusit vymazat první sektory disku, aby byly úplně čisté. Možná se pak už ten 10 chytí.
Jak důkladně vymazat pevný disk
(Stačí i pouhé první 2% z pevného disku. Hlavní spouštěcí záznam se totiž ukrývá právě na začátku disku.)
Jak důkladně vymazat pevný disk
(Stačí i pouhé první 2% z pevného disku. Hlavní spouštěcí záznam se totiž ukrývá právě na začátku disku.)
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na PC-help,
formátuj disk a udělej čistou instalaci na W10 - poté bude potřeba nainstalovat ovladače k tvému notebooku (najdeš na stránkách výrobce případně přibalené CD)
formátuj disk a udělej čistou instalaci na W10 - poté bude potřeba nainstalovat ovladače k tvému notebooku (najdeš na stránkách výrobce případně přibalené CD)
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Zdravím,
to jsem taky zkoušel. při čisté instalaci jsem formátoval celý disk a stejně to nepomohlo. Při čisté instalaci zpět na win 8.1 bez problému.
to jsem taky zkoušel. při čisté instalaci jsem formátoval celý disk a stejně to nepomohlo. Při čisté instalaci zpět na win 8.1 bez problému.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8036
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30