Donrý den,
Omlouvám se, pokud to sem nepatří.
Můj dotaz zní: Je možné na windows vytvořit složku, ktera je běžným klikáním(průzkumník) k nenalezení? Tak aby byla dostupná jen pro toho, kdo zná kompletní cestu. Něco jako je u sdílení složka aaa$ dostupna jen přes UNC
Odesláno z mého HM 1S pomocí Tapatalk
UNC slozka
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: UNC slozka
můžeš ji skrýt (pokud to vyřeší tvůj problém)
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
O skrytí pravě nejde, i kdybych ji nastavil jako systémovou, tak po změně nastavení(zobrazení systémových souborů) je doklikatelná. Jde mi jak kdyby o odstranění linku v průzkumníku.
Nastav opravneni na pristup pouze pro sebe a vsechny ostatni odtamtud vykopni, vcetne systemu.
Vysledkem bude to, ze kazdy kdo se neprihlasi pod svym uctem ji proste neuvidi, aniz by prevzal vlastnictvi vsech dat na danem disku nebo si prikazem prava nepridelil (musi ale znat nazev slozky).
Vysledkem bude to, ze kazdy kdo se neprihlasi pod svym uctem ji proste neuvidi, aniz by prevzal vlastnictvi vsech dat na danem disku nebo si prikazem prava nepridelil (musi ale znat nazev slozky).
No to jsem premyslel, ale problem je 2 admini, spolecny ucet. Takze jedina varianta je odstranit link na danou slozku, tak aby se k datum dostal jen admin1(zna cestu) a admin2 nikoliv, slozka je nedohledatelna beznym prochazenim
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo když chceš něco schovat, udělej oběma vlastní účet??
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
No to je asi posledni varianta... Myslel jsem, ze kdyz je to mozne u sdileni, tak to jde i na disku. Ale pokud ne, tak budu muset nastavit 2 ucty
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”