windows 10 na starším stroji

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

drearily
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

windows 10 na starším stroji

Příspěvekod drearily » 13 pro 2015 09:09

Zdravím všechny znalce a odborníky. Podařilo se mi rozchodit starší notebook, kde byly nainstalovány win 8.1. a neustále mi to nabízelo instalaci win 10, že je notebook komptabilní. Podlehl jsem tedy a nainstaloval prvotní verzi windows 10. Vše fungovalo až do doby, než přišla další opravná verze, tedy kumulativní verze 1511, po které se vypne wifina v notebooku a nejde zapnout, ani při opětovném startu po restartu už startuje jako vypnutá, tlačítko, nebo klávesa pro zapnutí není, neexistuje. Prostě kontrolka signalizace wifiny vedle hodin ukazuje, že je wifi vypnuto a přes veškeré mé snahy jsem nenašel způsob zapnutí. Odinstalací poslední aktualizace 1511 sice opět začne fungovat, ale nenašel jsem, jak zakázat doinstalace aktualizací, tudíž netrvá dlouho a znovu se sama nainstaluje a pak se to neustále opakuje. Můžete mi prosím poradit ?

Reklama
forjoyrider
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: windows 10 na starším stroji

Příspěvekod forjoyrider » 13 pro 2015 09:36

U Windows 10 nelze vypnout automatické stahování a instalování aktualizací.
Jde ale vypnout celou službu Windows Update.

drearily
nováček
Stav:

Příspěvekod drearily » 13 pro 2015 11:38

Díky, budu muset aplikovat, přesto se zeptám, zda není možnost jiná, tedy, třeba si vybírat aktualizaci, anebo rovnou vyřešit ten problém, že se po té aktualizaci vypne zrovna wifina....

x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 13 pro 2015 14:30

no a něco jako ovladač ze stránek výrobce notebooku neexistuje? když tam byly windows 8.1, tak tam určitě nějakej bude i pro windows 10
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”