Ahoj,
chci si nabootovat počítač. Vrazím do počítače CD s Win7 a restartuju ho. Při spouštění mě to napíše, že jestli chcu bootovat tak ať zmáčknu libovolné tlačítko. Udělám tak a začne se načítat Win7. Potom mě to vyflusne přímo v instalačním menu, kde mám vybrat jazyk, zemi a časopásmo. Přesně v této chvíly mi přestane fungovat myš a klávesnice a kurzor se projistotu ani neukáže. Klávesnice zhasne a nereaguje. Myš i klávesnice jsou USB, zkoušel jsem je teda vyndat a strčit do jiných USB v počítači. Nic nepomohlo. Myš mám od Gigabite a klávesnici od ConnectIT. Na klávesnici mám i software, na myš ne.
Mohl by mi někdo poradit? Děkuji.
S pozdravem,
Tukan
Win7 - při bootování nefunguje klávesnice ani myš
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win7 - při bootování nefunguje klávesnice ani myš
Zkusil bych nejdřív instalovat z jiného média. Windows 7 se na CD standardně nevejde, takže to DVD, ze kterého pravděpodobně instaluješ může být poškozené.
Další tipy.
Pokud by nebylo problém sehnat PS/2 klávesnicí nebo myš, zkusit s něma.
Další tipy.
Pokud by nebylo problém sehnat PS/2 klávesnicí nebo myš, zkusit s něma.
No sehnal jsem klávesnici. S tou to šlo. Bohužel měl jsem problém s ovladačema. Prakticky to nebralo USB, takže jsem fungoval bez myši a nešlo nic aktualizovat, protože mi to nenainstalovalo ovladač síťového adaptéru. No naštěstí ho mám na CD od základovky. Takže internet mi funguje a ovladače jsem si postahoval.
Bohužel mi nechce pracovat windows update kterej po 2 hodinách vyhledávání napíšu chybu, kterou nedokáže indentifikovat samotný windows.
Nedají se někde postahovat updaty na windows bez toho aniž bych použil windows update?
Bohužel mi nechce pracovat windows update kterej po 2 hodinách vyhledávání napíšu chybu, kterou nedokáže indentifikovat samotný windows.
Nedají se někde postahovat updaty na windows bez toho aniž bych použil windows update?
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a proč nenainstaluješ windows 10? https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
To bych asi přirovnal k otázce typu.. proč si neuděláš obřízku?
Já měl rád XP a používal bych je do dnes kdyby mě 7 nepřišli jednodušší a dokud budou 7 funkční tak budu používat 7. Mrkvosoft poslední dobou vymýšlí jednu volovinu za druhou rok co rok aby si udrželi lidi. Prvně Windejsi 8, pak 10 za týden to budou jedenáctky a za další 2-3 měsíce to budou dvanáctky a pak Mrkvosoft zavřou za pedofílní strategii marketingu.
Já měl rád XP a používal bych je do dnes kdyby mě 7 nepřišli jednodušší a dokud budou 7 funkční tak budu používat 7. Mrkvosoft poslední dobou vymýšlí jednu volovinu za druhou rok co rok aby si udrželi lidi. Prvně Windejsi 8, pak 10 za týden to budou jedenáctky a za další 2-3 měsíce to budou dvanáctky a pak Mrkvosoft zavřou za pedofílní strategii marketingu.
S Tvým názorem nesouhlasím, ale to je Tvůj problém a rozhodnutí ...
Občas pomůže toto:
Vazeny pane,
dekujeme Vam, ze jste kontaktoval Linku technicke podpory spolecnosti Microsoft.
Pro reseni techto potizi budeme potrebovat podrobnejsi informace o chovani sluzby WindowsUpdate. Pro diagnostiku postupujte takto:
1. Prihlaste se jako Administrator.
2. Klepnete pravym tlacitkem na ikonu Tento pocitac, zvolte Spravovat.
3. V sekci Sluzby a aplikace - Sluzby klepnete pravym tlacitkem na sluzbu Automaticke aktualizace a zvolte Zastavit.
(Win 7 to je: Windows update)
4. Vymazte slozku C:\WINDOWS\SoftwareDistribution a take soubory C:\WINDOWS\Windows Update.log
5. Z nabidky Start vyberte polozku Spustit a zadejte cmd.
6. Zadejte prikaz proxycfg -d a potvrdte klavesou Enter.
7. Zadejte prikaz proxycfg -u a potvrdte klavesou Enter.
8. Spustte sluzbu Automaticke aktualizace (jako bod 3, Spustit).
9. Pripojte se na http://windowsupdate.microsoft.com. V pripade, ze problem pretrvava mi prosim zaslete nasledne vytvoreny protokol Windowsupdate.log.
S pozdravem
Občas pomůže toto:
Vazeny pane,
dekujeme Vam, ze jste kontaktoval Linku technicke podpory spolecnosti Microsoft.
Pro reseni techto potizi budeme potrebovat podrobnejsi informace o chovani sluzby WindowsUpdate. Pro diagnostiku postupujte takto:
1. Prihlaste se jako Administrator.
2. Klepnete pravym tlacitkem na ikonu Tento pocitac, zvolte Spravovat.
3. V sekci Sluzby a aplikace - Sluzby klepnete pravym tlacitkem na sluzbu Automaticke aktualizace a zvolte Zastavit.
(Win 7 to je: Windows update)
4. Vymazte slozku C:\WINDOWS\SoftwareDistribution a take soubory C:\WINDOWS\Windows Update.log
5. Z nabidky Start vyberte polozku Spustit a zadejte cmd.
6. Zadejte prikaz proxycfg -d a potvrdte klavesou Enter.
7. Zadejte prikaz proxycfg -u a potvrdte klavesou Enter.
8. Spustte sluzbu Automaticke aktualizace (jako bod 3, Spustit).
9. Pripojte se na http://windowsupdate.microsoft.com. V pripade, ze problem pretrvava mi prosim zaslete nasledne vytvoreny protokol Windowsupdate.log.
S pozdravem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1945
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek