Přesun složky s drivery Vyřešeno
Re: Přesun složky s drivery
Původní příspěvek jsem četl několikrát, ale bohužel jsem napoprvé nepochopil, o co se jedná. Samozřejmě jsem po každém kopírování udělal restart. Jenom nevím, jestli stačí nakopírovat ty soubory v totalcomanderu když jsem přihlášený na hosta, nebo je nutné se vždy přepnout zpět na původní účet. Omlouvám se za komplikace, ale opravdu se snažím dělat vše podle návodu. Takovou operaci jsem ještě nedělal, tak bohužel někdy nevyjde vše tak, jak má.
-
- Pohlaví:
Chjo. Tak sem dej znovu screeny z totalcommanderu a průzkumníka - ze svého profilu. Uvidíme, co se změnilo.
-
- Pohlaví:
Ok. Takže v tcmd jsou ikony správně.
Teď etapa2 - musíš nastavit cestu zástupcům - viz. obrázek - doufám, že je to z něj jasné. Tedy pro Obrázky bude C:\Users\Martin\Pictures.
Současně v záložce Obecné změníš odpovídající název na Obrázky.
Teď etapa2 - musíš nastavit cestu zástupcům - viz. obrázek - doufám, že je to z něj jasné. Tedy pro Obrázky bude C:\Users\Martin\Pictures.
Současně v záložce Obecné změníš odpovídající název na Obrázky.
Tak jsem zkusil nastavit ty cesty, ale stalo se jenom to, že se ta cesta, kterou jsem nastavil u jedné složky objevila i u těch dalších dvou. Zkoušel jsem i restart, ale po restartu se změnily názvy těch složek na název, který jsem nastavil u té jedné cesty. Takže teď se všechny složky pro změnu jmenují Hudba. A názvy složek mi nešly změnit vůbec. To pole je zašedlé a nejde tam kliknout.
-
- Pohlaví:
Pak bude problém ještě jinde. Já je normálně měnit můžu...
Co takhle zkusit vytvořit nového zástupce?
Co takhle zkusit vytvořit nového zástupce?
U zástupce můžu změnit název i cestu, ale dovolí mi to vytvořit zástupce pouze na ploše nebo v jiném umístění, což nepotřebuju.
Re: Přesun složky s drivery Vyřešeno
Ještě nějaký nápad?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8699
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
04 úno 2025 08:23
-
-
- 2
- 2019
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek