Windows 10 - bliká obrazovka, zelená videa
Windows 10 - bliká obrazovka, zelená videa
Zdravím, dneska jsem updatoval na Windows 10 a mám nějaké problémy. První je ten že mi občas blikne obrazovka, blikne rychle, ale trochu to ruší. Občas v Google Chrome, občas na ploše, někdy i v průzkumníkovi. Další problém je ten že mám v Chromu některé videa zeleně (hlavně na FB). Zkoušel jsem vypnout HW akceleraci podle návodů, ale pak mi nejedou plynule 1080p50FPS videa, jedou tak na 15FPS. Nevíte jak to opravit?
Re: Windows 10 - bliká obrazovka, zelená videa
Máš aktuální ovladače na grafickou kartu?
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
Oficiální ovladače pro Windows 10 výrobce nevydal. Nejnovější ale mám.
Zkusím ale tyto: http://www.wagnardmobile.com/forums/viewtopic.php?t=64 Je tam i moje karta. //Tak ty nefungují
Zkusím ale tyto: http://www.wagnardmobile.com/forums/viewtopic.php?t=64 Je tam i moje karta. //Tak ty nefungují
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Po updatu plocha i hlavní panel problikává
Především u notebooků se může objevit zádrhel, kdy se v krátkých intervalech ztrácí pracovní plocha, hlavní panel a především nejde provést žádná akce jako je otevření nabídky Start nebo spuštění aplikace. S velkou pravděpodobností za to mohou ovladače grafiky a především součást systému, která se snaží informace o problému sesbírat a odeslat Microsoftu.
Řešením je deaktivace těchto služeb, k čemuž bude vyžadován přechod do Režimu nouze. Do toho se dostanete díky instalačnímu médiu a nabídce Troubleshoot > Startup Settings > Enable Safe Mode. Po restartu do režimu nouze stiskněte kombinaci kláves Ctrl + Alt + Esc a přepněte na záložku Služby. Zde najděte ty s názvem wercplsupport (Podpora ovládacího panelu Oznámení a řešení problémů) a WerSvc (Služba Zasílání zpráv o chybách systému Windows) a po pravém kliknutí je zakažte. Po restartu do běžného režimu by mělo problikávání plochy zmizet.
3.jpg
Jak zakázat škodlivé služby Více na: http://www.zive.cz/clanky/10-nejcastejs ... ticleStart#utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign=copylink
Především u notebooků se může objevit zádrhel, kdy se v krátkých intervalech ztrácí pracovní plocha, hlavní panel a především nejde provést žádná akce jako je otevření nabídky Start nebo spuštění aplikace. S velkou pravděpodobností za to mohou ovladače grafiky a především součást systému, která se snaží informace o problému sesbírat a odeslat Microsoftu.
Řešením je deaktivace těchto služeb, k čemuž bude vyžadován přechod do Režimu nouze. Do toho se dostanete díky instalačnímu médiu a nabídce Troubleshoot > Startup Settings > Enable Safe Mode. Po restartu do režimu nouze stiskněte kombinaci kláves Ctrl + Alt + Esc a přepněte na záložku Služby. Zde najděte ty s názvem wercplsupport (Podpora ovládacího panelu Oznámení a řešení problémů) a WerSvc (Služba Zasílání zpráv o chybách systému Windows) a po pravém kliknutí je zakažte. Po restartu do běžného režimu by mělo problikávání plochy zmizet.
3.jpg
Jak zakázat škodlivé služby Více na: http://www.zive.cz/clanky/10-nejcastejs ... ticleStart#utm_medium=selfpromo&utm_source=zive&utm_campaign=copylink
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3415
-
od elninoslov
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 09:27
-
-
- 6
- 7979
-
od zeus