Otravná stránka Audio to audio

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Odpovědět
multa
nováček

Otravná stránka Audio to audio

Příspěvek od multa »

Zdravím a prosím o radu.
Po čisté instalaci W10 jsem si nastavil domovskou stránku ,,seznam,kterou již léta používám.Bohužel po několika přepnutích(někdy okamžitě po kliknutí na ikonu ,,domů" se mi tam objeví jakási stránka ,,audio to audio-myway " a nemohu se jí střepat.Několikrát jsem odinstaloval Firefox a po opětovné instalaci je tam za chvíli znovu.Dostala se mi tam při instalaci pogramu ,, Apowersoft Audio Recorder Free".Pgram jsem odinstaloval ,ale otravné stránky se už nemohu střepat.
Poradí někdo,jak se jí střepat ??Děkuji předem.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Otravná stránka Audio to audio

Příspěvek od Pic »

Pro jistotu jdi do sekce HiJackThis a vlož log ze stejnojmenného programu a požádej o kontrolu. Možná máš v PC nezvaného hosta. Návod najdeš v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Hoff
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od Hoff »

Odinstalovat Firefox nepomůže, musí se smazat jeho profil.
multa
nováček

Příspěvek od multa »

Moc děkuji,prvně zkusím smazat profil Firefoxu a pak bych nechal zkontrolovat log v sekci Hi Jack This,ale určitě se ozvu.

Dodatečně přidáno po 1 hodině 54 minutách 22 vteřinách:
Díky moc,funguje to-smazáním profilu Firefoxu to zmizelo a zatím to funguje.Ještě jednou díky !!!
Odpovědět

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“