winlogon.exe

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

zlatovlaska
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

winlogon.exe

Příspěvekod zlatovlaska » 20 dub 2008 03:18

Ahojky profíci,
jsem tu nová a nenašla jsem zde žádnou radu na můj problém... možná jsem málo hledala...
nicméně mám problém a potřebovala bych od vás poradit...snad mi pomůžete co s tím:

:evil: už nějakou dobu se trápím s aktualizací windowsů XP SP2. Pokaždé když zapnu počítač tak se mi hodí hláška viz příloha... nelze prostě zjistit winlogon... čímž se podle mě nedá aktualizovat originální software. Licenci na windows mám a ani reinstal nepomohl... formátovat hardisk se mi nechce...navíc by mi dalo zabrat jakožto laikovi sehnat všechny drivers apod. :oops: kdyby to šlo nějak obejít bez nové instalace byla bych ráda.

další problém který řeším je, že se mi při vypínání notebooku nechce vypnout úplně... vše probíhá normálně až do doby, kdy na monitoru stále běží vypínání, ale notebook již nadále nepracuje... musím ho tedy "natvrdo" vypnout...

předem děkuji za rady, snad pomůžou.
Zlatovláska :idea:
Přílohy
winlog.JPG

Reklama
zlatovlaska
nováček
Stav:
Kontakt:

Re: winlogon.exe

Příspěvekod zlatovlaska » 22 dub 2008 18:43

nikdo neví :-( :?

zlatovlaska
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlatovlaska » 22 dub 2008 18:53

i toto mi to hlásí :-(
Přílohy
winlogon.JPG
winlogon.JPG (9.66 KiB) Zobrazeno 290 x

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 24 dub 2008 15:59

Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.

Nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale pokud se do Windows dostaneš, tak zkus pro začátek udělat log z HJT a nechat si ho v příslušné sekci zkontrolovat.

Jinak můžeš prozatím zkusit Start-Spustit-cmd a zadat SFC/SCANNOW -systém ověří, jestli nedošlo k poškození nějakého souboru (budeš potřebovat instalační CD od Windows).

Dále můžeš zkusit kontrolu disku: Start-Spustit-cmd a zadat CHKDSK C: /X pak povol kontrolu při restartu a restartuj.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”