Po UPG Windovs 10 nenabíhá Windows
Po UPG Windovs 10 nenabíhá Windows
Můžete prosím poradit? MS vyzval k UPG a tak jsem povolil. Aktuálně UPG proběhl v zásadě bez problémů a i po restartu Windows naběhly. Když jsem druhý den pustil počítač, tak úvodní obrazovka s přihlašováním normálně naběhla, přihlásil jsem se heslem, ale potom místo aby naběhla plocha tak zustala obrazovka černá, pouze s aktivním kursorem a dál se nedělo nic. Zkusil jsem nějakou dobu počkat – cca 5 minut – ale nic se stále nedělo. Při CTRL+ALT+DEL se dal klasicky spustit správce úloh,  dalo se restartovat , čili funkční funkce co jsou v tomto režimu v pravém rohu, ale jinak nic. I po několika restartech výsledek byl stále stejný. Můžete poradit co s tím?

- 
				Uziv00
 - Pohlaví: 

Re: Po UPG Windovs 10 nenabíhá Windows
Třeba jen neběží explorer. Zkus ve správci úloh Soubor / Nová úloha (spustit) / a napiš do řádku explorer.exe.

Zadal jsem jsem jak jsi poradil, ale výsledek žádný, Roztočilo se kolečko, ale následně stejný stav, černá obrazovka. Který soubor by měl otevřít plochu s tím co k ní patří? Už mě ty desítky začínají štvát, po každém UPG nějaké problémy, zlaté sedmičky. Jak se dá vyvolat nouzový start pro případnou opravu systému, tak jak to bylo ve Win7?

- 
				Uziv00
 - Pohlaví: 

"Který soubor by měl otevřít plochu s tím co k ní patří?" - explorer.exe
"Jak se dá vyvolat nouzový start" - https://www.google.com/search?q=stav+no ... CAc&uact=5

"Jak se dá vyvolat nouzový start" - https://www.google.com/search?q=stav+no ... CAc&uact=5
- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 
												Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
od IMB » 26 říj 2025 14:30 » v Windows 11, 10, 8... - 0
 - 2842
 - 
						od IMB
						Zobrazit poslední příspěvek 
26 říj 2025 14:30

- 

- 

- 1
 - 681
 - 
						od mmmartin
31 říj 2025 17:53

- 

- 
												Mýty a fakta o tzv. zranitelnosti nepodporovaných Windows 7 a i Windows XP
od IMB » 25 říj 2025 17:51 » v Windows 11, 10, 8... - 8
 - 3602
 - 
						od IMB
28 říj 2025 16:36

- 

- 

- 9
 - 6430
 - 
						od pcmaker