Dobrý den,
udělal jsem strašnou blbost, potřeboval jsem se zbavit jedné drobné chyby ve Windows a zhlédnul jsem jedno video https://youtu.be/4ea6t0m-FNs Zapnul jsem msconfig, šel jsem do složky služby a vše jsem zakázal a pak jsem do příkazu zadal sfc /scannow a dal restart. Po restartu nemohu zadat pin, píše mi to: Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici. Kliknutím nastavte PIN kód znovu. Dole je pak odkaz na nastavení kódu a když na něj kliknu tak se mi zobrazí Chcete aplikaci vyhledat ve Storu? Když to potvrdím nic se neděje.
Vím jsem strašnej debil. Jenom se chci zeptat zdali by se to nedalo nějak zachránit nebo to budu muset dát servisákům?
Děkuji moc za každou odpověď
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
Re: Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
Stovky komentaru, ze postup blokuje pocitac, pod tim videem - ty jsi nevidel ?
Jakmile ten clovek na videu zacal mluvit, je jasne ze sam nema tuseni co dela. Takto jsi dobrovolne nasledoval
radu, ze mas zakazat vsechno, co nabiha pri startu Windows. Prestoze je jasne, ze to udela to, co nechces.
Nejjednodussi zpusob je obnovit system ze vcerejsi zalohy. Pokud tedy zalohu mas nebo bod obnovy.
Samozrejmne, ze se to opravit da, ale uprimne, pokud jsi udelat toto, zvladnes podstatne slozitejsi
kroky pri rucni oprave systemu? To ale nebude na par minut, pokud nemas zalohu, je lepsi to dat nekomu kdo
to uvedene do puvodniho stavu.
Jedna z moznosti je spustit Hiren boot disk, nacist registr od Windows a zase v registru pozapinat
vse co jsi zakazal. Musis ale vedet, co, jak a kde zmenit.
Jakmile ten clovek na videu zacal mluvit, je jasne ze sam nema tuseni co dela. Takto jsi dobrovolne nasledoval
radu, ze mas zakazat vsechno, co nabiha pri startu Windows. Prestoze je jasne, ze to udela to, co nechces.
Nejjednodussi zpusob je obnovit system ze vcerejsi zalohy. Pokud tedy zalohu mas nebo bod obnovy.
Samozrejmne, ze se to opravit da, ale uprimne, pokud jsi udelat toto, zvladnes podstatne slozitejsi
kroky pri rucni oprave systemu? To ale nebude na par minut, pokud nemas zalohu, je lepsi to dat nekomu kdo
to uvedene do puvodniho stavu.
Jedna z moznosti je spustit Hiren boot disk, nacist registr od Windows a zase v registru pozapinat
vse co jsi zakazal. Musis ale vedet, co, jak a kde zmenit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 2373
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”