nesetkal se někdo s "problémem" kdy po každém spuštění systému (v mém případě Windows 7 PRO x64) se v Prohlížeči událostí objeví chyba WHEA-Logger - code 18 ID Processor Core: 0 ?
Jedná se o notebook Lenovo Y50-70 , který funguje bez problému a snad nikdy jsem neviděl žádný BSOD ani zaseknutí ( * viz. předposlední odstavec) . Proto mě zaráží tato chyba v Prohlížeči událostí.
Abych to zkrátil, co jsem prozatím zkusil:
- Přeinstalovat jak Intel, tak Nvidia ovladače přes DDU
- Znovu nainstalovat Intel chipset driver (nicméně instalace nejspíše pouze zkontroluje nainstalované soubory a nic neudělá - nevím jak bych měl chipset přeinstalovat)
- Naklonovat systém na větší disk a přiinstalovat Windows 10 PRO x64 jako dualboot.
Jediné co mne ještě napadá je SFC /SCANNOW , nicméně to podle diskuzí na internetu nemá s touto chybou nic společného.
Informace, která by mohla možná pomoci, tak jsem u tohoto notebooku měnil základní desku, protože ta původní měla vadný jeden RAM slot a systém vyhazoval BSOD . Stejný systém mám nyní na nové (stejné) základní desce a chyba WHEA-Logger se možná proto objevuje stále.
Předem děkuji za jakoukoliv radu co ještě zkusit. Komentáře ohledně Windows 7 bych prosil neřešit, již mám v dual bootu Windows 10 , ale rád bych měl v "cajku" i dosluhující Windows 7 .