Ahojte, mám takový menší problémek, mám nový ntb, na něm XP, na ploše mám několik složek jako filmy,hry atd..
když otevře složku třeba filmy tak se otevře ale hned naskočí chyba explorer " kliknu na neodesílat chybu" a naksočí znova,hned potom vyskočí další chyba drwtsn.exe (nejspíš doktor watson) ,takže nevím co stím..
tak ted už neotevřu žádnou složky ani cd, rozkliknu to a naskočí chyba explorer a musím crtl alt DLT a ukončit proces který neodpovídá..
prosím o pomoc
díky za rady
Chyba složky Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chyba složky
Pokud jsi ntb koupil s nainstalovaným systémem: reklamuj. Pokusy o odstranění problému vlastními silami mohou vést ke ztrátě záruky.
Pokud jsi systém instaloval sám: 1) problém se projevuje hned od začátku, nebo až po nějakém zásahu do sw (instalace nějaké aplikace,...). 2) Systém se chová stejně i při pokusu o otevření složky dvojklikem v průzkumníku?
Pokud jsi systém instaloval sám: 1) problém se projevuje hned od začátku, nebo až po nějakém zásahu do sw (instalace nějaké aplikace,...). 2) Systém se chová stejně i při pokusu o otevření složky dvojklikem v průzkumníku?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
systém jsem naistaloval sám a problém začal dělat až později,asi po instalaci nějaké aplikace..nebo jestli to mžue být virem..ale nod nic nenašel...
v průzkumníku to dělá tu samou chybu,to jsem zkoušel hned
v průzkumníku to dělá tu samou chybu,to jsem zkoušel hned
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
nezkoušel,nevím právě kdy přesně ta chyba začala dělat,nějakou dobu sem pracoval jen s netem a neotvíral složky, navíc nevím jak to obnovení přesně funguje aby mi nezmizely filmy nebo programy které jsem postupně instaloval..
-
- Pohlaví:
Pokud se vrátíš do Bodu obnovení k určitému datu kdy to fungovalo, tak dokumenty a tedy i filmy by zmizet něměly. Nemusejí být ale fukční programy nainstalované po tom datu.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak chyba před časem přestala ale ted je to tady znova, otevřu dvojklikem složku na jakémkoliv disku, v průzkumníku a ihned naskočí chyba explorer a musím dát "neodesílat" a složka zmízí..když tu chybu stáhnu dolu a nereaguji,mohu chvili ve složce pracovat ale po minutě se to sekce a musím ctrl alt del ....
takže mu doporučuje dát bod obnovení? problém je že nevím kdy přesně to začalo dělat..už je to nějaký měsíc..
- doufám že filmy a věci které jsem instaloval do této doby by při bodu obnovení zustaly..
díky
takže mu doporučuje dát bod obnovení? problém je že nevím kdy přesně to začalo dělat..už je to nějaký měsíc..
- doufám že filmy a věci které jsem instaloval do této doby by při bodu obnovení zustaly..
díky
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O žádné soubory určitě nepřídeš, pouze se smažou instalovane softwary. prostě zkus vzít ten nejstarší bod co tam máš a obnov 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
dobře díky, jdu to zkusit
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
ted jsem zjistil že poslední bod kdyj e možná obnova je 31.května 2009, jelikož prolbém už je daleko před tím, má cenu obnovovat ?
/ je to hruza,nemužu prostě nic dělat ani nic otevřit ve složce.. pokaždé musím ukončit proces...přemýšlím jak to vyřešit, instalačku na win nemám a přeinstalovat na novém ntb se mi to nechce..abych něco nedodrbal
/ je to hruza,nemužu prostě nic dělat ani nic otevřit ve složce.. pokaždé musím ukončit proces...přemýšlím jak to vyřešit, instalačku na win nemám a přeinstalovat na novém ntb se mi to nechce..abych něco nedodrbal
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si program Mwav.exe a po jeho aktualizaci a zatrhnutí kontroly spyware jej spusť. Najde všemožné potvory i chyby v registru, ale neopraví je. Na odstranění problémů se pak použijí jiné programy, ale alespoň budeš vědět, zda to nedělá nějaký nezvaný host ulovený na netu. Můžeš též zkusit, třeba v TotalCommanderu přesunout jednu ze složek z plochy na jiné místo na disku a otestovat, zda problém přetrvává.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
v commanderu je to ok..
udělal sem scan log je hrozně dlouhý tak sem ho hodil na uloz.to
udělal sem scan log je hrozně dlouhý tak sem ho hodil na uloz.to
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/1973842/mwav-log.txt