Instalace Visty
Instalace Visty
Zdarek lidi, mam originalni stazene visty primod z microsoftu. Jen ted nevim jak dal. CHci si je aninstalovat na svuj druhy pc, jenze kdyz ten soubor (.iso) vypalim na Dvd, tak se mi po vlozeni do PC a restartu nic neukaze. I kdyz mam Bios na bootovan na CD. Tak bych se chtel zeptat jakym stylem to mam vypalit, abych to mohl takhle provest? Diki moc za radu, dost to pospicha..
Re: Instalace Visty
Tak to zkus uplně normálně pokud máš nainstalovaný jiný OS otevři to CD normálně a tam klikni na Setup.exe a mělo by to spustit instalačku a za chvíli restartovat a dokončit to.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stažené Visty od MS?
Ty jsi v tom jejich programu, kdy máš k dispozici grátis OS? Jak se to jmenuje? Taky tam jsem, ale nevím název
Vypal to jako obraz disku a né jako datové DVD

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Třeba v programu PowerISO http://www.slunecnice.cz/sw/poweriso/ kdyz vypalujes je tam moznost autodetect.
Hernajs taky jsem registrovanej u MS, ale nic zadarmo nemám leda se slevou.
Když se vypálí ISO na DVD tak to není datové
Jaké tedy?

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je rozdíl být zaregistrovaný u MS a být v tom jejich programu. Ten program je pro školy s IT tématikou a mohou zadara stahovat OS apod. Když se normálně vypálí ISO na disk, tak je datové, ale aby šlo z toho ISA nabootovat, tak jej musíš vypálit jako obraz disku.Každý vypalovací program má tuto volbu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Tak to chápu mám šajnu jak se co vypaluje, vím co je datové aji obraz. Tak to je smůla jsem zaregistrovanej jen jako "OEM System Builder" tak to bude asi tím jsem jen tester a tak.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 759
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21