Zdravím všechny. Mám prosbu o radu s instalací Win Vista.
Situace je následující. Před 2 roky jsem zakoupil notebook Asus F3SG s předinstalovaným OEM Win Vista Home Premium CZ. Před časem se vyskytly problémy s diskem, které byly vyřešeny v servisu a disk byl opraven. Disk zformátován a zkušebně nainstalovaná anglická verze Win Vista. Když jsem chtěl pomocí Recovery DVD (součástí balení Asus ntb) přeinstalovat Visty na svojí OEM verzi, po instalaci to hlásí chybu s tím, že instalace nebya dokončena a abych instalaci opakoval. To jsem provedl ale problém trvá. V těchto věcech se příliš nevyznám. Je to tak běžné nebo budu muset zakoupit krabicovou verzi Win Vista? Můžete mi prosím poradit co dál?
Instalace Vista
- john.vodka
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace Vista
Co to píše za problém. Ať už je to nějaké číslo, či souvislá věta popisující alespoň z části problém.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše je problém v předchozí angl. verzi. Naformátuj nejprve znovu disk a pak instaluj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- john.vodka
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
"Windows could not complete the installation. To install windows on this computer, restart the installation." s tlačítkem "OK".
Dál se to nedostane. Nevím jestli to Recovery DVD od ASUSu není jen k opravám nebo jestli z něj lze plně instalovat.
Zformátování disku mi to během instalace vůbec nenabídlo a přes BIOS to tuším nejde, takže jsem trochu v koncích.
Dál se to nedostane. Nevím jestli to Recovery DVD od ASUSu není jen k opravám nebo jestli z něj lze plně instalovat.
Zformátování disku mi to během instalace vůbec nenabídlo a přes BIOS to tuším nejde, takže jsem trochu v koncích.
Já to dělal např pomocí WinXP. Ty to nabídnou. Nebo zkusit Live verzi nějakého linuxu. Jde to i pomocí příkazů - na ty už Tě tu někdo určitě přesměruje.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1631
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28