Inštalovať Win 7 na 1.60 GHz a 1GB RAM ? Vyřešeno
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Inštalovať Win 7 na 1.60 GHz a 1GB RAM ? Vyřešeno
Mám otázku: oplatí sa inštalovať na notebook HP 530 s taktovaním 1.60GHz (jednojadrový AMD) a 1GB Ram, Windows 7? Alebo použiť dokašliavač systémov "pack" http://www.stahuj.centrum.cz/uprava_plo ... -remix-xp/ ?
samael.35
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Inštalovať Win 7 na 1.60 GHz a 1GB RAM ?
Nedoporučuji jedno ani druhé. Jde ti o vzhled, nebo aby nebyly problémy?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vzľad ani nie.......skôr nové je nové- mal som Vistu ale bol to grc, používam Xp... a s win7 nemám skúsenosti- preto som zvažoval inštaláciu Win7
samael.35
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Windows 7 funguje na této konfiguraci v pohodě.Pokud jsou na webu výrobce notebooku ovladače na W7,tak v tom nevidím problém.Zkoušel jsem W7 i na poloviční konfiguraci.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
samael.35 píše:Vzľad ani nie.......skôr nové je nové- mal som Vistu ale bol to grc, používam Xp... a s win7 nemám skúsenosti- preto som zvažoval inštaláciu Win7
Pokud změť těchto písmenek říká to co si myslím, tedy, že bys rád měl nový OS, protože je nový, tak bych si spíš myslel, že by to chtělo i nový notebook. Marfyho zkušenosti nemám a osobně jsem W7 na slabém PC nezkoušel, ale při přechodu z Visty na W7 jsem nějak nepocítil větší svižnost. Já si na Vistu totiž nikdy nestěžoval, takže nějak nebylo ani co bych měl pociťovat. Osobně bych neutrácel za retail W7 tolik peněz v případě, že je chceš instalovat do tohoto notebooku. Utratíš a budeš mít ještě problémy.
XP jsou pro tvůj notebook jako dělané a naprosto vyhovující. a je to dobrý systém. W7 má výhody v tom co tvůj book nenabízí.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na stránce HP k tomuto notebooku jsou jen drivery k XP nebo 2000. Jinde jsem nehledal, takže se dají očekávat problémy. Vylepšení vzhledu viz odkaz nebudí důvěru, vzhledem k tomu, že to stále aktualizují (možné problémy). Proto nedoporučuji, ale kdo chce tam...
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Chalani dík za rady! Ovládače na win7 pre tento notebook som na stránkach výrobcu nenašiel a k Viste sa nevrátim kedže mi "nesadla" takže ostávam pri overenom a spoľahlivom Xp - pokiaľ nebudem mať na nový notebook a tam už ten Win7 vyskúšam :)
samael.35
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2831
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek