Vubec se nenacte system.. prosim specha
Vubec se nenacte system.. prosim specha
Zdravim, pisu z meho netbooku a nastal mi docela zavazny problem na notebooku http://www.alza.cz/asus-n61vn-d139970.htm dostal jsem od kamose Windows 7 Ultimate 64 bit a na mem notebooku jsem jiz mel predinstalovany OEM Win 7 Professional take 64 bit, zkusil jsem ho nainstalovat na uplne volny druhy oddil na kterem bylo volnych 202 GB z 202 GB proste uplne prazdny oddil, no nic instaluji dal vsechno jde vpohode uz jsem mel nastavene jmeno profilu i heslo, takze byl proveden zaverecny restart vse nabihalo a jakmile to nabehlo a mela se zobrazit prihlasovaci obrazovka zrejme, tak mi to vyhodilo error s vypisem cannot load file a vzdycky kdyz je neco hodne v neporadku tak si tohle system automaticky spousti jako nouzovou zachranu a najednou to neslo spustit a dostat se do systemu, uplne se to seklo a nic, takze jsem restartoval PC okamzite mackam F2 a co nevidim jeste pre chvili tam normalne byli k vyberu 2 Windowsy ke spusteni a najednou tam je jen k vyberu Windows setup [ EMS ], hmm tak kliknu na to a opet mi probiha to co jak jsem predtim restartoval pocitac a pokracovala instalace toho Windows Ultimate ktera se nyni sekne na Setup is restarting services a hodi to chybu " The Computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows Installation cannot proced. To install Windows, click '"OK"" to restart the computer, and then restart the installation" dam OK a znovu to udela to same, no nic prikrocuji k mim CDckam k tomu notebooku nasel jsem Windows 7 recovery media k tomu Windows 7 Professional, takze se nastesti dostanu do BIOSU Btw tam by taky mohlo byt mozna neco zle nastaveno, ale nevim nejsem odbornik, takze ale CD se mi n abootuje normalne proklikam se az k vyberu ze trech bodu dam obnovit Windows na cely pevny disk a dale se spoustim asi 20 minutova obnova, ktera probehne vporadku, ale pak to po me chce vlozit podpurne cd asi s driverama, ktere tu mam taky normalne co jsem dostal pri zakoupeni PC, takze ho vlozim jmenuje se to Driver&Utility Ver. 1.0 N61V/PRO64V/X64V dam OK a po chvili nez se mi CD nacte se zobrazi prikazovy radek a v nem je napsany nejaky radek a marne cekam nez se zacne neco dit, nic se dit nezacne a tak vyndavam CD z mechaniky pocitac se automaticky restartuje zejo, no a zase jsme u te instalace Windows 7 Ultimate jak jsem rikal. Takze moc prosim nekdo poradte, potrebuji se hlavne dostat do systemu..... moc diky tomu kdo mi poradi. PS ten Windows 7 Ultimate jsem instaloval normalne z Windowsu, ne po nabootovani z mechaniky a zvolil jsem jak uz jsem rikal druhy oddil na kterym jsem vubec nemel Windows 7 Professional... Pokud budete potrebovat vedet co bylo napsane v tom radku tak vam to rad zdelim... a prosim nevedel jsem jaky vybrat nazev temata tak to kdyztak nekdo zmente..
Re: Vubec se nenacte system.. prosim specha
Ten radek se jmenuje D:\>start \w \I386\AsCopy.exe /copy64
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Stáhni a vypal jako obraz CD nějaké Live CD Linuxu, nabootuj a zazálohuj si co zůstalo z původních Windows a celé to naformátuj a začni čistou instalaci svého Windows. To máš hold trest za to, že používáš pokoutné warez verze jiných systémů. Snad ses poučil.
Stáhni a vypal jako obraz CD nějaké Live CD Linuxu, nabootuj a zazálohuj si co zůstalo z původních Windows a celé to naformátuj a začni čistou instalaci svého Windows. To máš hold trest za to, že používáš pokoutné warez verze jiných systémů. Snad ses poučil.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Cc, to sem já sorry ale píšu z jiného účtu tamten pak nějak smažu nevěděl jsem co dřív dělat, takže jsem založil na rychlo, potom ho nějak smažu, nicméně k věci píšu zase z neetbooku, takže se mi to nějak podařilo nakonec obnovit do továrního stavu přes to Recovery CD, a nemám tam vůbec nic nastaveného a internet který mám bezdrátový to také nenašlo žádn é připojení ale nejspíše je to tím, že ještě musím nainstalovat to CD s driverama na mou WiFi a pak jsem si jen udělal bitovou kopii toho síťového profilu co mám tady na netbooku, takže potom by měl net fárat, uvídíme no. Du to zkusit a díky beztak za radu a kdyby něco nešlo tak sem zas napíšu příspěvek.
memphisto píše:Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Záloha se mu asi nepovede, když se mu bootovala pokaždé instalace warez Winu 7 Ultimate, taky se k tobě přikláním, protože pokud dělal všechno, tak jak měl, tak by se mu tohle u originálních Windows nestalo, to jsou hold ty keyloggery nebo něco podobného, no počkáme si na odpověd, zda se mu to podařilo rozchodit nebo ne, jestli se u nás ještě zastaví

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nový herní PC do 24 tis.Jde to vůbec?
od yardhik » 04 lis 2024 11:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 1968
-
od yardhik
Zobrazit poslední příspěvek
04 lis 2024 22:18
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3140
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 1935
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3726
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 5
- 2352
-
od michal84