win7 nefungující ikony
win7 nefungující ikony
ahoj, prosím o radu. Mám nový notebook s WIN 7 a mam tento problem- po chvilce užívání mi zamrznou ikony a zástupci na ploše. V liště jsou funkční. Po restartu se to chvíli funguje a pak zase zamrznou . Poradí mi někdo v čem to může být?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: win7 nefungující ikony
Pokud jsi notebook koupil s nainstalovaným systémem, reklamuj. Jakýkoliv zásah může být důvodem ztráty záruky.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
díky za odpověď, win 7 byl předinstalovaný, takže mi radíš ať ten notebook vrátím, jiné řešení toho problému není?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě možných řešení bude asi celá řada a pravděpodobně se tady objeví několik rad jak se pokusit problém odstranit. Jejich aplikací ale riskuješ, že pokud doporučené postupy nepovedou k nápravě a ve finále stejně dojde na reklamaci, řekne ti prodejce, že jsi svými zásahy do systému porušil podmínky záruky a reklamaci neuzná.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2207
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58