Kde najdu reinstal Win vista Vyřešeno
Kde najdu reinstal Win vista Vyřešeno
Zdravim, hcic se zeptat kdyz jsem zakoupil, notebook na kterem byl pouze instalacni program windows vista ktery se spustil kdyz jsem pocitac poprve zapnul a pouze sem windows vista nainstaloval (vyplnil par lehkych udaju), hcci se zeptat jestli jde reinstal kdyz software byl v Pc nebo slouzil pouze jako jednorazovy instalator. !!Žadne CD jsem k pc nedostal!! Dekji predem za odpoved
Naposledy upravil(a) V!rUs dne 11 dub 2011 23:43, celkem upraveno 1 x.
Re: Kde najdu reinstal Win vista
Nemáš k tomu recovery DVD?
prave ze k tomu nemam zadne CD :/ ani dvd ..
neni na tom ntb recovery oddil? koukni do spravce disku
Just Fucking Google It!
Vista by se Ti v tomto měla sama ozvat na vytvoření Recovery DVD, či se koukni někam do manuálu / papírů.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Taky si to myslím. Známý, když si koupil NB, tak okamžitě jak zapneš NB, tak to chce vypálit DVD.
ano, nyni jsem podle pokynu udelal disk pro Obrnoveni systemu..ale o preinstalaci systemu nebyla zadna zmiňka..prosim poraďte mi prosim jak se da preinstalovat notebook. Děkuji
Musíš v BIOSu nastavit Recovery DVD a pak vložit do mechaniky DVD a naběhne ti nabídka co chceš udělat.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na PC-HELP
Ne, v BIOS musíš nastavit první bootování z mechaniky. Po restartu si jako první sáhne na mechaniku a zkusí najít bootovací medium. Pokud se to povede, uvidíš jako další možnosti úplné isnatalace, reinstalace, atd...
Data máš zálohovaná? Smaže se disk na původní nastavení z výroby!
Stejně tak není nutné použití DVD, obnova přímo ze servisního oddílu je také možná - a rychlejší. Oba způsoby jsou v provedení totožné. Pokud bys napsal o jaký typ se jedná, možná bych Ti i řekl jakou klávesou spustíš tu obnovu.
Ne, v BIOS musíš nastavit první bootování z mechaniky. Po restartu si jako první sáhne na mechaniku a zkusí najít bootovací medium. Pokud se to povede, uvidíš jako další možnosti úplné isnatalace, reinstalace, atd...
Data máš zálohovaná? Smaže se disk na původní nastavení z výroby!
Stejně tak není nutné použití DVD, obnova přímo ze servisního oddílu je také možná - a rychlejší. Oba způsoby jsou v provedení totožné. Pokud bys napsal o jaký typ se jedná, možná bych Ti i řekl jakou klávesou spustíš tu obnovu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
v BIOS musíš nastavit první bootování z mechaniky.
To jsem myslel. Omlouvám se.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3153
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”