Nemohu nahodit PC
Nemohu nahodit PC
Zdravim, asi pred tremi dny jsem koupil notebook HP 625. Vse fungovalo jak ma, az jsem si vsiml, ze chybi HP recovery manager na preinstalovani OS ci vytvoreni zalohy, Na www strankach HP jsem ho nenasel, tak jsem ho stahl odjinud. Po nainstalovani a zkusebnim spusteni mi bylo oznameno, ze prg neni kompatibilni s touto verzi OS (win7 home premium 64x,original je na svazku v pc). Tak jsem jej dal odinstalovat, PC si pral restart, ale uz mi nenabehl, nejdrive mi vlevo nahore na obrazovce ukazal 'u' a blikajici kurzor, po stisku jakekoliv klavesy napsal ze tento prg je chranen patentem us a ruzna cisla a pak pise : non-system disk or error disk, replace and strike any key when ready, kdyz na neco kliknu tak zase to u a tak porad dokola. poradte prosim jak to mam nahodit, funkci klavesy nefunguji a k notebooku nebyly dodany zadna cd ci dvd.diky za pomoc. jeste me napadlo, byla by moznost z jineho pc(jina znacka) se stejnym OS vytvorit boot dvd a pouzit me licencni cislo?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nemohu nahodit PC
Vítej na PC-HELP
Skutečně nebyl na laptopu servisní oddíl? Koukal jsi se se na rozložení disku vce správci disků? To bych se dost divil, že tam není. Ty disky se klonují hromadně.
K té instalaci odjinud, ne nešlo. U těchto OEM licencí různých výrobců se ani při instalacích nikam PK nezadává a tyto licence nikde ke stažení nenajdeš. Pokud je ovšem výrobce sám neuvolní.
Když máčkneš při startu F8, dostaneš nějakou nabídku?
Skutečně nebyl na laptopu servisní oddíl? Koukal jsi se se na rozložení disku vce správci disků? To bych se dost divil, že tam není. Ty disky se klonují hromadně.
K té instalaci odjinud, ne nešlo. U těchto OEM licencí různých výrobců se ani při instalacích nikam PK nezadává a tyto licence nikde ke stažení nenajdeš. Pokud je ovšem výrobce sám neuvolní.
Když máčkneš při startu F8, dostaneš nějakou nabídku?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
ten servisni oddil tam je, ale jak jsem psal, chybel recovery manager a klavesy f8 a f11 jsou nefunkcni
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ten program Ti pravděpodobně nahradil bootlader. Budeš potřebovat jakékoliv instalační DVD Win7, abys mohl spustit konzoli pro opravu.
aha,tak to mam radost, a asi to musi byt stejna verze s mym os, tedy win 7 home premium 64x...
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ani ne, jde jen o to, nechat to naběhnout na základní nastavení.
ok,diky za pomoc, tak budu schanet dvd,pak dam vedet zda se podarilo
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2011 11:01) ---
tak se mi povedlo zprovoznit, na Aceru (ja mam HP)jsem vytvoril disk pro obnoveni systemu a s jeho pomoci rozhodil ten muj, po delsim zkouseni a ruznych moznostech oprav mi PC nabehl, DIKY MOC ZA RADY A TRPELIVOST
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Srp 2011 11:01) ---
tak se mi povedlo zprovoznit, na Aceru (ja mam HP)jsem vytvoril disk pro obnoveni systemu a s jeho pomoci rozhodil ten muj, po delsim zkouseni a ruznych moznostech oprav mi PC nabehl, DIKY MOC ZA RADY A TRPELIVOST
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5132
-
od petr22