Windows Vista - první zkušenosti

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

cybernovi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Windows Vista - první zkušenosti

Příspěvekod cybernovi » 10 bře 2007 11:30

Tak mi to nedalo a musel jsem je zkusit. Mam novy disk, tak o nic nepřijdu. Tak moje osobní zkušenosti. Instalace proběhla naprosto v pohodě. Za půl hodinky a dvou restartech mi naběhly omalovánky, které vypadají jako slabý odvar grafického podáni Beryl Linux. Vše v pohodě s ovladačema, nemusel jsem se svym bookem, narozdíl od XPeček který znaly ovladač jen na zvukarnu, hledat žádný. Problém přisel až s instalováním prográmků. Dostat kodeky je nadlidský úkol (CCCP, k-lite, ba ani Vista Codec Package ) u všech při instalaci nejeden error. Šel tam až All in 1. Dál šel na řadu commander, páč bez něj ani ránu. Windows commander nešla ani jedna verze, tak jsem tam musel dal Total Commander. Momentálně se chystám na restart, protože mi nechce nebehnout Media Player. Jediný plus oproti Xpečkam je (prej bezpecnost, coz se mi nezda) vyborne hledani souboru a pro ty co neznaji linux tak grafika. Náročnost na hardware jsem čekal vyšší než se všichni hrozí. Se svym 1,7Ghz pentiem 1Gb ramkou to jede naprosto svižně. Záverem: svůj postoj jsem nezměnil. Vracím se ke kombinaci XPečka na práci, linux na zábavu. Za tolik let vývoje jsem čekal více, pokrok je znát, ale ne za tolik let. Snad mě za tohle nezhaníte, ale musel jsem napsat něco snad neutrálního, protože ty články co se o nich dočítám, jsou děs.

/úprava nadpisu
/mikel

Reklama
alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 10 bře 2007 22:52

Děkuji Ti .Jen tak z rozmaru jsem si říkal ,že to zkusím taky ,ale nedostal jsem se k tomu ještě.Sice mám cca čtyři dny novou hračku a tak jsem si říkal že by to ideální čas na zkoušku Vist (čisto všude jak vymeteno) ale už jsem to stihl tak zaflákat ,že by případný reinstal byl na palici.

Spokojím se s tvojí mini recenzí a věřím tomu že budu mít o dva klidné večery více.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”