Aolorn mi velmi připomíná kámoše který si nedávno pořídil také W7. Má spoustu otázek a když mu pošlu rady v pdf tak stejně přijde a já mu tu odpověď musím najít a přečíst. Pak je to v pohodě a druhý den přijde s podobnou otázkou na kterou je ale odpověď v tom původním dokumentu. Tak mu ji přečtu a on další den přijde zase
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
Obdobný OS za Windows 7 a Windows XP pro MS Office ((MS Word 2003)) a internetový prohlížeč pro 32bit. a 64bit. (x86 - x64 PC a NTB) - doporučíte? Nyní bych mohl zůstat u 64bit. Windows 7 ULTIMATE které jsou pro mne plně...
Poslední příspěvek
Je to teprve puldruheho roku, co byly vydany posledni verze prohlizecu pro Win 7, 8 a 8.1. To uz ti v nich nektere stranky prestaly fungovat? Spoustu veci umi vyresit zmena user agenta.
:idea: Supermium je internetový prohlížeč Chromium "Google Chrome" a jeho hlavní funkcí je internet pro starší Windows XP (Windows 2000 a vyšší).
:idea: Supermium je bezplatný a open-source webový prohlížeč vyvinutý Shanem Fournierem....
Poslední příspěvek
To jsi nenapsal. Samozřejmě, že je starý OS méně bezpečný.
Vznikne nějaká nová hrozba = vylepší se zabezpečení OS, aby se hrozba nedostala do systému => U starého systému k žádnému vylepšení zabezpečení nedochází, protože už nemá podporu....