Přeinstalace win 8 na win 7
Přeinstalace win 8 na win 7
Zdravím, chci se zeptat.. Potřebuji přeinstalovat windows 8 na windows 7. CD mám, ale píše mi to neočekávánou chybu. Nevím, co dělám špatně. V BIOSU win 8 je nastaveno CD ROM boot Enabled. Musí tam být nastaveno ještě něco víc? Nebo lze vůbec přeinstalovat vyšší verzi na nižší? Díky.
Re: Přeinstalace win 8 na win 7
Musíš oddíl s W8 naformátovat a pak nainstalovat W7.
Just Fucking Google It!
Aha a to udělám jak prosím? To naformátování win 8 ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Lis 2012 14:39) ---
Nemám k osmičce originální CD a k sedmičce mám vypálené, ale instaloval jsem z něj a fungovalo to, takže to by neměl být problém. Chtěl jsem nainstalovat sedmičku na tu osmičku, ale psali mi to, že došlo k chybě..
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Lis 2012 14:39) ---
Nemám k osmičce originální CD a k sedmičce mám vypálené, ale instaloval jsem z něj a fungovalo to, takže to by neměl být problém. Chtěl jsem nainstalovat sedmičku na tu osmičku, ale psali mi to, že došlo k chybě..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přečti si pravidla tohoto fóra. Nelegální problematiku, zde neřešíme. Lituji, zamykám!
//Ltb: na základě připomínky od tuxe dáme tématu druhou šanci. Prosím autora, aby objasnil, jak to s těmi Windows má? Pokud by se ukázalo, že obě verze jsou nelegální, bude téma uzamknuto znovu. Jak Pic správně poznamenal, není možné radit s nelegálně pořízeným SW. Díky.
//Ltb: na základě připomínky od tuxe dáme tématu druhou šanci. Prosím autora, aby objasnil, jak to s těmi Windows má? Pokud by se ukázalo, že obě verze jsou nelegální, bude téma uzamknuto znovu. Jak Pic správně poznamenal, není možné radit s nelegálně pořízeným SW. Díky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”