Po preinštalovaní windowsu nespustí windows. Vyřešeno
Po preinštalovaní windowsu nespustí windows. Vyřešeno
Dobrý deň, mám problém taký, že keď preinštalujem windows tak všetko je už hotové, a keď resetne notebook tak stále sa len reštartuje a do windowsu sa nedostanem. Ale nepochopím, že keď dám windows vistu tak ide , ale keď dám win 7 stále sa len reštartuje a nič. Pred preinštalácou mal windows 7 home premium a keď dám hoci jaký windows sedem hento to robí. Ale keď dám windows vistu ide bez problémov , prosím vás môžte mi poradiť??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po preinštalovaní windowsu nespustí windows.
Nevím čemu říkáš přeinstalování. Nejlepší je čistá instalace po pomalém naformátování disku (provádí se i kontrola disku). Takže pokud jsi tak nepostupoval, můžou být chyby na disku (vadné sektory). Dále píšeš, že instaluješ vícero verzí Windows, čili nejsou nejspíš legální. Pokud jsi si přečetl pravidla tohoto fóra, tak víš, že zde neřešíme nelegální programy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Windows 7 instalovane z originalniho media od Microsoftu se takhle obvykle nechovaji
Tenhle problem nejcasteji zpusobuje nejaky pochybny aktivator co se nachazi na stazenych DVD kde je 15 verzi Windows najednou.........
Tenhle problem nejcasteji zpusobuje nejaky pochybny aktivator co se nachazi na stazenych DVD kde je 15 verzi Windows najednou.........
Ten windows je originál bo ja na tom notbookku ma licenčný kľúč na home premium a ten som tam dával a aj zadával licenčný kľúč takže hentem windows home premium mám čisto legálny.
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Pro 2012 14:56) ---
Áno ten windows mám stiahnutý ale kľúč mám zakúpený.
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Pro 2012 14:56) ---
Áno ten windows mám stiahnutý ale kľúč mám zakúpený.
Key máš legální ale CD že kterého instalujes si vzal kde? Máš origo médium nebo stažené z netu?
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš skutečně vše legální, tak disk znovu naformátuj (pomalý formát) a pak teprve instalace Windows. Pokud ten klíč není k verzi, kterou instaluješ, problém přetrvá, Dále může být chyba HW (paměti RAM, disku ap).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
prijde mi divne aby si nekdo kupoval vicero systemu na jedno pc
Aha, ďakujem. A akem skúšal som inštalovať aj cez usb nabootované, aj cez normal dvd a nič. Lebo keď som to skúšal cez usb tak mi nejaká chyba vyhodila dáka chyba a ani som nemohol rozdeľovať disky. A na mojom pc to šlo normálne aj cez usb.
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Pro 2012 15:49) ---
A ozaj, zabudol som dodať ,že som skúšal aj livecd a ani to nenačítalo zas sa všetko reštartuje.
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Pro 2012 15:49) ---
A ozaj, zabudol som dodať ,že som skúšal aj livecd a ani to nenačítalo zas sa všetko reštartuje.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se nenaběhne ani CD s live Linuxem, tak je to chyba HW. Nejspíše vadná RAM, chyby na disku, ale možná je i vadná GK, či základní deska.
Ďakujem , a ešte ,že ak je to teda tým mám notbook reklamovať ??
-
- Pohlaví:
To může způsobovat mnoho věcí. Zkontroluj disk http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
OK , ale nechápem prečo vista ide. To je jak možné?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7835
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30