Ahoj, asi před 3 dny jsem si koupil nový NB lenovo y510p ( http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p ... .htm#popis ). všechno bylo v poho, až do doby kdy jsem si chtěl něco stahnout, z ničeho nic se wifi odpojila ( neodpojila se uplně, byl jsem normalne připojeny, ale když jsem najel myškou dolu na lištu jak je zobrazena kvalita signalu, tak se tam objevilo "připojeni k internetu neni k dispozici" po kliknuti na odstraneni potizi, se to opravi, napiše to že výchozí brána není dostupna, že je to opraveno a wifi zase jede ) myslel jsem že je to ovladačema, tak jsem je přeinstaloval, ale problem přetrvává. na starém NB jsem ten problem neměl a byl jsem připojeny ke stejne wifině. Přitelkyně sedi vedle mě a net ji jede uplně v poho i při stahovani. Jinak mam windows 8, sitova karta je "Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230"
DIky moc za každou radu:)
odpojování wifi při stahování
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: odpojování wifi při stahování
Signál je dobrý? Já bych to reklamoval že ti to blbne :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jj jak řikam, tedka mam asi 4-5 čarek a jede to v pohodě, ale jakmile začnu něco stahovat, tak se to proste odpoji. jinak reklamovat se mi to moc nechce:D chtěl jsem to nejdřiv zkusit nějak poeřešit, jestli tam neni nekde neco blbe nastavene a reklamaci nechat az jako posledni možnost.
Nemáš nastavenej nějakej limit pro stahování?Podívej se přímo do nastavení pro tvojí wifi,třeba máš nastavenej limit pro stahování nebo něco podobnýho...
Lenovo IP G780
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no pravě že nemam, hledal jsem všude v nastaveni, jestli tam nekde neco takoveho neni, ale nic jsem nenašel. zkusim jeste jednou přeinstalovat všechny ovladače na tu sitovku.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no to sem prave delal:D ale nechci to zakřiknout,ale asi jsem na to přišel, zkoušel jsem znova přeinstalovat ty ovladače, tak sem to odinstaloval, i nějaky ten program od intelu co se mi naistaloval, na ovladani wifiny, restartoval komp a nez sem instaloval ty ovladače, tak sem to zkoušel a jede mi to v pohode:) zkoušim tedka stahovat a jede mi to a nic mi nepada, akorat jestli nevadi ze ve spravci zařizeni mam ten vykřičnik, že neni nainstalovany ten ovladač.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5289
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58