Tak dobře. Jestli budeš mít zítra čas a hlavně náladu tak se do toho pustíme.
Děkuji
Problém : C_SpURsDll
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém : C_SpURsDll
není zač :) tak tedy zítra..dobrou
Ahoj,
tak jsem zjistil následující:
Infineon v programu Files má velikost 45,4MB, ale v přidat/odebrat je nazýván Infineon TPM Proffesional Package, velikost zde uváděná je 64,6MB a jedná se o verzi 2.5.1.
Verze souborů SpUR ve složce Security Platform Software jsou 2.50.845.0
To je asi vše.
Ještě jedna poznámka. Koukal jsem se na ten program Infineon v Total uninstalleru, kde je krásně rozvinutý do všech detailů včetně registrů a zajímavé je, že tam není ta mnou doplněná řetězová hodnota SpURsDll?????
Co tomu říkáš?
tak jsem zjistil následující:
Infineon v programu Files má velikost 45,4MB, ale v přidat/odebrat je nazýván Infineon TPM Proffesional Package, velikost zde uváděná je 64,6MB a jedná se o verzi 2.5.1.
Verze souborů SpUR ve složce Security Platform Software jsou 2.50.845.0
To je asi vše.
Ještě jedna poznámka. Koukal jsem se na ten program Infineon v Total uninstalleru, kde je krásně rozvinutý do všech detailů včetně registrů a zajímavé je, že tam není ta mnou doplněná řetězová hodnota SpURsDll?????
Co tomu říkáš?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj...pravě to jediny mi vrtalo hlavou..jestli si ji tam uložil do toho registru..pokud tam není..tak to chce zopakovat postup s registrem...ale uložit...nevim jak je to s xp ..ale bude to podobny..mno...a přesvěč se..že tam ta nova hodnota zustala..
V registrech ta řetězová hodnota včetně cesty samozřejmě je, ale pouze v tom programu total unintall není vidět. Teď jsem dal ještě vyhledávání registrů pomocí jv16PTPortable programu a ten ho samozřejmě našel a dokonce našel, že se propsal rovněž do klíče HKCU, kde pod názvem 001 je uveden jako *SpUR*.dll, pod názvem 007 jako SpURs a pod názvem 008 jako C_SpURs
Není právě tady problém?
Není právě tady problém?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
nedovedu posoudit,jestli je problém v tom..chtělo by to informace alespon o dvou jinych položkach a jejich cestach a tvaru zápisu ... ve složkach,kde byl nalezen ten *SpUR* 001 a 007 .... jinak co se týče ty verze a velikosti/jak si poslal ty data/ tak na stažení sem našel jednu hodně podobnou..skoro identickou a druhou asi o rok novější...jen doufam,že to není jen upgread s nutností obsahovani starší verze v pc...
V tom klíči HKCU\software\microsoft\Search assistent\ACMru\5603
jsou další tyto položky : SpUserWz.exe, hijackthis, spupgrade aj. Celkem 9 položek
Jestli si nejsi jistý s tím programem tak se radši na to vykašlem, ne?
jsou další tyto položky : SpUserWz.exe, hijackthis, spupgrade aj. Celkem 9 položek
Jestli si nejsi jistý s tím programem tak se radši na to vykašlem, ne?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
tak nemyslím si,že by byla chyba v tom....jinak ta nejistota už je jistota..a to sem se bavil jen o ty nejnovější verzi....tak pokud chceš mužem to preinstalovat..a mělo by to vyřešit problem...co máš za win?....pokud to tak necháš...tak se obávám,že reinstall tě nemine :) protože ten program nejspíš nefunguje jak má a ta hláška musí být dost otravná.
windows XP professional SP2
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
promiň..ale mel sem ted nuchutně pomaly načitani stranek.... tak ten program odinstaluj vyčisti něčím registry..třeba http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=70&t=5130 a stahni http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Dri ... 071205.zip to je podle tvyho typu noťasu ....pokuď by to nešlo...nic se neděje...a mužeš stahnout z odkazu na prvni strance od tamagociho
Tak jdu do toho, program jsem si stáhnul a až budu mít pročištěné registry tak se ozvu.
Infineon je odinstalovaný, registry jsou pročištěné a co teď.
Díky
Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3614
-
od lukas222