Reinstalace windowsu XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Také máte nutkání rozstřílet windowsy a pořídit si Linux, nebo něco podobného?

To by byla kráááása!
3
43%
hmm co?
2
29%
Ne! Windows je BEST!!!
2
29%

Celkem hlasů: 7

Mates.Meister
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Reinstalace windowsu XP

Příspěvekod Mates.Meister » 08 led 2007 15:57

Mohli byste mi pomoct s reinstalací windowsu xp? Ten můj brouček už to potřebuje. Je to kurňa silná kára tak toho chci pořádně využít, ale nechci se do reinstalace pustit sám. Předem děkuji za nápady!

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 08 led 2007 16:20

Na anketu ti neodpovím - je tam málo voleb. Ale k té reinstalaci: pokud chceš skutečně reinstalovat (tzn. nahradit stejný operační systém stejnou verzí), tak si třeba na papír nejprve napiš, proč to chceš udělat (např. nemůžu nastavit IE, mám problémy s bezpečností systému, nevyhovuje mi souborové rozhraní apod.). Až to budeš mít, tak se nad každým řádkem znovu zamysli a pouvažuj, zda ten problém nejde vyřešit jináč (pohledej na tomto nebo jiných fórech, podívej se jinde na internet). Pokud jde, oprav to a řádek v seznamu škrtni. Pokud se ti nepodaří tímto způsobem odstranit anebo aspoň eliminovat většinu zjištěných problému, pak reinstaluj. Nezapomeň si však nejprve odložit svoje datové soubory, které si na PC vytvářel (soubory typu XLS, DOC, PDF, AVI, MP3 apod.). Operační systém přeinstaluješ vždy, aplikační software obnovíš kdykoli, ale svoje data můžeš obnovit pouze ze zálohy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

cybernovi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

tak tak

Příspěvekod cybernovi » 08 led 2007 16:56

chybi mi tu taktez moznosti, treba ze Linux uz davno pouzivam ;) hlavne jestli budes reinstalovat (formatovat) zapomen na nejake tve dokumenty, ktere jsou naštrachane bůchvíkde. to je osobni zkusenost, pak to zaboli :D

mikro
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod mikro » 08 led 2007 17:30

A hlavne si najdi vsechny ovladace, atd...(je velmi neprijemne kdyz po preformatovani zjistiz ze nemas ovladac ke graficke karte...) a dal...co dal...proste reinstaluj... :smile: , a taky si serad vsechny veci co chces potom nainstalovat podle toho co je nejzakladneji (ovladace, antivirak, pisma,..) az po ty slozitejsi programy (Office,a az po nem Photoshop, atd...)
P4 3Ghz, MS-7176, Leadtek PX6600GT, Seagate 300GB + 200GB, 2x512MB SDRAM
-
Na odpis...tip na muj stoj: kdyz se nahodi modra obrazovka (chyba) restartuju s tim ze klepnu do dratu od disku...a vse funguje

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nezdařená reinstalace Windows 10
    od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:35 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    2139
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 pro 2024 07:41

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”