stala se mi taková zvláštní věc, ráno jsem hledal jednu skrytou složku, skrytou proto, protože když jsem ji hledal přes průzkumník, tak v adresáři Users/uživatel nebyla, ale vyhledávání ji potom našlo. Poté jsem ve složce Users (kde byly složky "uživatel" a veřejné) dal vlastnosti a v atributech zaškrtl krom již zaškrtlého jen pro čtení také skrytý. Spustil se dlouhý proces a když ve 3/4 začaly přicházet errory, že některé soubory nelze něco (už nevím co to bylo

Měl jsem za to, že po restartu to bude v pohodě, ale ejhle, stále pryč. Ikony jsou skryté, ostatně jako celá složka s Users - při vytvoření složky či souboru na ploše, píše o nahrazení, ale za boha se mi nedaří to dostat nějakým způsobem zpátky. Začalo to postupně dělat bordel ve více věcech - nejde spustit firefox, v Outlooku nefungují profily, odesílání a některé adresáře, G Drive je taktéž mimo provoz, zkrátka jako kdyby celá složka Users i s obsahem zmizela.
Zkoušel jsem obnovení systému na dnešní ráno (i minulý týden), ale neúspěšně, neobnoví se nic, jen vyskočí hláška, že obnovení se nezdařilo pravděpodobně kvůli antiviru. Ten jsem na doporučení hlášky dočasně vypnul a nic. Tak jsem ho i odinstaloval a pořád ta samá hláška. Už jsem z toho na bednu..

Díky za pomoc