Nejde tisknout
Nejde tisknout
Potřebovala bych poradit, abych věděla jestli mám ještě naději tisknout... Máme koupený nový pc s win 8 a po zapojení naší staré tiskárny HP Deskjet 710C mi nejde zprovoznit tisknutí. Pročetla jsem už snad všechna doporučení na stránkách HP, ale bez výsledku. Vždycky mi to zobrazí hlášení: Místní služba zařazování tisku není spuštěna, restartujte službu nebo počítač. Když ale ve správci úloh tuto službu povolím a vrátím se zpět k tisku, tak za chvíli je to tam zas. Nevím teda jestli je to zrovna ten problém, protože když jsem dala zarovnat tiskové hlavy, tak se mi toto vytisklo, ale když dám vytisknout zkušební stránku, tak se mi jen odešle do fronty a nic se neděje. Nevěděl by někdo co s tím?
-
- Pohlaví:
Re: Nejde tisknout
Naději snad máš. Ale je to hodně experimentování a zkoušení.
Podobný problém jsem už řešil.
Pravděpodobně jsi nainstalovala ovladač k této tiskárně. A protože bude pravděpodobně chybný, projevuje se tak, že shodí službu tisku. To vysvětluje hlášku Místní služba zařazování tisku není spuštěna, restartujte službu nebo počítač.
A co se s tím dá dělat? Já problém vyřešil tak, že jsem odinstaloval ovladač tiskárny a veškeré obslužné programy k této tiskárně. Restart PC. Potom připojení tiskárny a výběr ovladače přímo z windows - zde je třeba vyzkoušet, který zabere - test tisku zkušební stránky. (Viz. obr.)
Podobný problém jsem už řešil.
Pravděpodobně jsi nainstalovala ovladač k této tiskárně. A protože bude pravděpodobně chybný, projevuje se tak, že shodí službu tisku. To vysvětluje hlášku Místní služba zařazování tisku není spuštěna, restartujte službu nebo počítač.
A co se s tím dá dělat? Já problém vyřešil tak, že jsem odinstaloval ovladač tiskárny a veškeré obslužné programy k této tiskárně. Restart PC. Potom připojení tiskárny a výběr ovladače přímo z windows - zde je třeba vyzkoušet, který zabere - test tisku zkušební stránky. (Viz. obr.)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zarovnani tiskovych hlav do tiskarny odesle pouze ridici prikaz, proto jde.
Rada ITCrowda je dobra, protoze Microsoft sice tvrdi, ze 710C v 8.1 bezi, ale na te same strance to komunita popira. Presto muzes zkusit ten ovladac stahnout.
Rada ITCrowda je dobra, protoze Microsoft sice tvrdi, ze 710C v 8.1 bezi, ale na te same strance to komunita popira. Presto muzes zkusit ten ovladac stahnout.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
jsem ráda za naději, že by to třeba mohlo jít, zatím díky a vyzkouším
Tak jsem to pro jistotu zkoušela několikrát odinstalovat a zase nainstalovat, ale stále nejde :( Jinak teda z cd nic nainstalovat nešlo, takže žádný přidružený program v pc není, takže pokaždé jen instalace ovladače z win update.
Napadlo mě jen, jestli by nemohl být problém s kabelem? I když ten příkaz na zarovnání tisk.hlav asi musí jít přes kabel, takže to je nejspíš blbost... tak nevím, asi budeme muset našetřit na novou tiskárnu.
Napadlo mě jen, jestli by nemohl být problém s kabelem? I když ten příkaz na zarovnání tisk.hlav asi musí jít přes kabel, takže to je nejspíš blbost... tak nevím, asi budeme muset našetřit na novou tiskárnu.
-
- Pohlaví:
Měla jsi zkusit nějaký ovladač přímo z windows. Tedy ani z CD, ani z windows update.
aha, tak to zase nevím jak na to... jsem laik 

-
- Pohlaví:
Já problém vyřešil tak, že jsem odinstaloval ovladač tiskárny a veškeré obslužné programy k této tiskárně. Restart PC. Potom připojení tiskárny a výběr ovladače přímo z windows - zde je třeba vyzkoušet, který zabere - test tisku zkušební stránky.
Chápu, že jsi laik, ale tohle je snad naprosto jasné.
Prostě Odinstaluješ ovladače, které tam máš a odebereš tu tiskárnu.
Pak postupuješ přidat tiskárnu / místní / vybereš model HP a nějaký deskjet (inkoustovka) třeba ten hp deskjet 460 series. Vytiskneš zkušební stránku. Funguje - hurá. Nefunguje - odstranit tiskárnu. A znovu: přidat tiskárnu / místní / vybereš model HP a jiný deskjet (inkoustovka). Vytiskneš zkušební stránku. A pořád dokola. Pokud se žádný ovladač nechatí, pak máš smůlu. Ze zkušenosti ale vím, že se nějaký chytne.
aha, tak to jsem opravdu blbá, ale fakt mě nenapadlo, že můžu zkusit ovladač nějakýho jinýho typu tiskárny! myslela jsem, že se dá někde dohledat ve win více ovladačů k té 710, když to teď čtu, tak fakt blbec
no, tak opět děkuji za radu a budu zkoušet a doufat!

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2356
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”