Ahoj ahoj :)
Dneska jsem chtěl na sestřiném notebooku (Lenovo E545) provést upgrade na windows 10 z jejích windows 8.1. Provedl jsem to přes aktualizaci, zkrátka tak, jak mě počítač navedl. V pořádku proběhla "konfigurace aktualizace" nebo tak nějak se to jmenovalo, počítač se restartoval a pak naskočila černá obrazovka s nápisem Lenovo, která blikne vždycky, když se spouští počítač. No a ta obrazovka tam svítí už 6 a půl hodiny, počítač topí, větráky jedou naplno, ale žádný viditelný progres. Tak nevím, jestli se to nějak zaseklo a je potřeba to řešit, jestli tomu dát ještě víc času... Lenovo má svoji vlastní obrazovku i pro instalaci aktualizací - jenom černé pozadí místo onoho známého modrého, tak si říkám, jestli to jenom není "schované" za tou obrazovkou a normálně to probíhá... fakt nevím.
Máte někdo zkušenost s tímhle způsobem upgradu na notebooku Lenovo? Případně jak dlouho trval upgrade na jiném notebooku?
Díky za cokoli :)
Instalace windows 10 - zásek? Vyřešeno
Instalace windows 10 - zásek?
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace windows 10 - zásek?
Zkus CapsLock, Alt-Tab a Shift-F10. Pokud nereaguje ani jeden, restartuj.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Instalace windows 10 - zásek? Vyřešeno
Zkusil jsem stisknout power tlačítko na noťasu, vypadal, jak by se vypnul, pak jsem ho zase zapnul. Objevilo se zase logo Lenovo, tentokrát ale pod ním běžely kolečka v kruhu - ta animace, co je u win 10 - po chvilce se tam hodila instalace win 10, po půl minutě skočilo 100%, řeklo to, že to proběhlo, pak se to docela dlouho spouštělo a nakonec naběhlo win 8.1 stejně jako předtím a jenom v centru aktualizací to řeklo, že "nekteré aktualizace se nepodařilo nainstalovat". Už jsem neměl čas to řešit, jel jsem pryč. Tak někdy, až na to budu mít čas, to zase zkusím, uvidíme, co to udělá...
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 8044
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek