Dobrý den, po přeinstalaci windows 7 , nenajde notebook acer internet jak přes wifi tak přes kabel, driveri k notebooku nemám, u PC jsem nainstal ovladače a jelo to, notebook Intel core I5-3210M 2.5Ghz - Nvidie 630M 2GB, 8gb ram, 750 GB HDD Děkuji moc předem.
Zdravím Vás,
kamarádka od mamky chtěla zrychlit starý notebook toshiba satellite.
Koupilo se SSD a nainstaloval se tam Windows 10, který tam byl již předtím.
Momentálně mám problém, že nemůžu na tuto verzi windowsu sehnat ovladače. Zkoušel jsem i...
Poslední příspěvek
Dávám teď notebook do továrního nastavení a pak vyzkouším ovladače
Dodatečně přidáno po 38 minutách 32 vteřinách:
Obnoveno. Provedeny aktualizace, driver se sám nainstaloval.
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...
Windows 11 - Instalace a ovladače na oficiálně nepodporované komponenty (na oficiálně Microsoft nepodporovaný PC) - postup? (PC: CPU 6.-gen. SkyLake i7 6700T, 32 GB RAM; typ: Lenovo V510z) :idea:
Poslední příspěvek
Resili jsme to tu tolikrat, ze to nema smysl opakovat.