Chybí VCRUNTIME140.dll

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 22:46

Dobrý den , od dnešního dne co jsem pustil třeba teamspeak3 vykočila chyba tipu : [ ts3client_win64.exe- Systemova chyba ]
Program nelze sputsit, protože v počítači chybí VCRUNTIME140.dll Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu .


Ted nechápu jako jestli myslí programu Teamspeak3 který jsem udělal a nebo Win 7 x64 ? Mužu poprosit o radu ? Děkuju všem
David



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 01 led 2018 22:53

Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 22:56

To je kupované a nebo tam je demo a nebo za 14 euro ? Jinak děkuji za radu

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 01 led 2018 23:06

Co to meleš? Sjeď si dolů a stáhni si potřebnou verzi.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 23:21

Aha to jsem neviděl . Je nemelu ja pišu , děkuji za radu příště se budu lépe koukat : - ))

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 01 led 2018 23:24

Stáhni, rozbal a nakopíruj do adresáře windows. Ve většině případů tohle postačí.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 23:26

Nema to byt v systemu32 nebo SysWOW64 ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 01 led 2018 23:27

Taky v adresáři programu, který tu knihovnu používá.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 23:31

jak zjistim v jakem adresaři to je a používa to ?? Aha samotny teamspeak3 tam to taky hodim .

vineer
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod vineer » 24 bře 2020 16:13

Chybí Microsoft Visual C++

Stáhněte si odtud https://support.microsoft.com/cs-cz/hel ... -downloads

!!! Nutno naistalovat oba soubory (obě verze x64 + x86) !!!

x86: vc_redist.x86.exe
x64: vc_redist.x64.exe

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 24 bře 2020 18:39

Jaký má smysl přispívat do tématu, které dva roky staré? Nemyslíš, že za dva roky už tazatel svůj problém vyřešil?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

RuLich1
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod RuLich1 » 27 kvě 2020 06:40

Smysl to má, jsou lidé, kteří to řeší i dnes. Náhodou zabrousí sem, kde jak vidím jsou někteří velmi nedůtkliví a odpověď zde naleznou. :clap:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Farming simulator 19 nenašel vcruntime140.dll
    od pejsek hejsek » 03 úno 2020 16:08 » v Hry
    5
    1070
    od kecalek
    07 úno 2020 18:38
  • Chybí možnost přepnutí z 60hz na 144hz.
    od moinchen » 21 dub 2020 15:57 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    6
    366
    od sim20
    21 dub 2020 18:44
  • BIOS nevidí HDD, chybí volba add new boot
    od juky » 04 bře 2020 12:45 » v Vše ostatní (sw)
    6
    700
    od juky
    04 bře 2020 13:40
  • GPU z aukra - chybí šrouby, lepeno silikonem ( řešil jste někdo něco podobného přes aukro podporu?)
    od xxx68 » 03 dub 2020 18:05 » v Vše ostatní (inet)
    9
    622
    od petr22
    03 dub 2020 22:49

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] a 0 hostů