W10 instalace - memory management stopcode Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3920
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod RIKI22 » 25 bře 2018 21:05

Veď áno , fotka , ináč to nepôjde.Fotku môžeš nahrať sem https://postimage.io



Reklama
Uživatelský avatar
cervcek
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: leden 12
Bydliště: Vrchlabí
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod cervcek » 25 bře 2018 21:09

Tak to jo :D Trošku jsi mě teď zaskočil. V mezičase jsem tam spustil detekci vadných sektorů, jde to docela rychle.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 1 vteřině:
Tak to mezi tím doběhlo a vadné sektory to nenašlo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Občas jsem trošku natvrdlý, takže se mou mějte, prosím, trošku trpělivost.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3920
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod RIKI22 » 25 bře 2018 21:12

Máš tam 64GB SSD ?

Uživatelský avatar
cervcek
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: leden 12
Bydliště: Vrchlabí
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod cervcek » 25 bře 2018 21:13

Ano, přesně tak.
Občas jsem trošku natvrdlý, takže se mou mějte, prosím, trošku trpělivost.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3920
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod RIKI22 » 25 bře 2018 21:17

Ja by som dal ten disk na MBR.Kikneš PTM na označenie disku Disk 1 a vybral možnosť Convert to MBR disk.Hore vľavo v programe potom Apply.Potom kliknúť na kapacitu disku Unallocated -Create partition-Dopíš názov partition Label a potom opä cez to Apply,dokončiť proces.

Uživatelský avatar
cervcek
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: leden 12
Bydliště: Vrchlabí
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod cervcek » 25 bře 2018 21:39

Tak jsem to udělal. Překonvertoval na MBR a vytvořil novou partition. Co dál? Zkusil jsem nabootovat instalační médium, ale opět stejná hláška.
Občas jsem trošku natvrdlý, takže se mou mějte, prosím, trošku trpělivost.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3920
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod RIKI22 » 25 bře 2018 21:43

Spustil si inštalačku Win10 ?Ak máš ISO Win10 , tak si vytvor USB cez Rúfus.
Naposledy upravil(a) RIKI22 dne 25 bře 2018 21:44, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
cervcek
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: leden 12
Bydliště: Vrchlabí
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod cervcek » 25 bře 2018 21:43

Ještě jsem zkusil 32 bit instalátor, ten mi chybu nehází. Pak jsem zkusil ten 64bit instalátor na jiném PC, kde to také chybu nehází. Nějaké nápady, proč tomu notebooku vadí 64bit instalátor, když na něm z výroby byl právě 64bit Windows? :D
Občas jsem trošku natvrdlý, takže se mou mějte, prosím, trošku trpělivost.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3920
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod RIKI22 » 25 bře 2018 21:45

Skús ,čo som napísal vyššie.

Uživatelský avatar
cervcek
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: leden 12
Bydliště: Vrchlabí
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod cervcek » 25 bře 2018 21:55

Ale já to tak udělal.
Občas jsem trošku natvrdlý, takže se mou mějte, prosím, trošku trpělivost.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

RIKI22
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3920
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod RIKI22 » 25 bře 2018 22:00

Stiahni si a spusť Nástroj https://www.microsoft.com/sk-sk/software-download/windows10 a stiahni si svoju verziu Win10 , ako ISO a uložíš to na disk.
Obrázek
Stiahneš si Rufus https://rufus.akeo.ie , nainštaluješ, spustíš, ukážeš cestu na ten ISO súbor a vytvoríš USB.Nič tam nemeň v nastavení.Potom skús inštaláciu.

Uživatelský avatar
cervcek
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1975
Registrován: leden 12
Bydliště: Vrchlabí
Pohlaví: Muž

Re: W10 instalace - memory management stopcode

Příspěvekod cervcek » 25 bře 2018 22:09

Ano, to jsem udělal minulý týden
Občas jsem trošku natvrdlý, takže se mou mějte, prosím, trošku trpělivost.
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • instalace a aktivace W10
    od Pepas87 » 16 lis 2018 20:49 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    13
    604
    od Pepas87
    17 lis 2018 13:04
  • Instalace W10 na SSD
    od RuuRyy » 21 lis 2018 12:52 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    20
    815
    od cunik.cz
    21 lis 2018 21:51
  • psychical memory dump
    od izi91 » 05 črc 2018 09:47 » v Problémy s hardwarem
    8
    503
    od izi91
    06 črc 2018 12:09
  • memory clock 666.8 Mhz?
    od VlejKO » 10 bře 2019 15:21 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    185
    od VlejKO
    10 bře 2019 15:55
  • Modrá smrt - MEMORY MANAGMENT + SYSTEM SERVICE EXCEPTION
    od ddann » 29 pro 2018 00:31 » v Vše ostatní (hw)
    12
    553
    od RIKI22
    29 pro 2018 21:10

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 10 hostů