WIN 8 mají 75GB

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

joseee
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod joseee » 28 led 2019 22:58

Tady to je.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9448
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod zeus » 29 led 2019 09:29

Skvostne rozdelene 50:50!
Na C: mas tedy opravdu jen Windows? Adresar Users mas kde?
Start - Spustit - cmd /k dir /a c:\ - OK a vloz to sem.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

joseee
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod joseee » 31 led 2019 15:39

slozku user mam na Céčku, ale ma jenom 600mb v tom problem není.
Tomu ostatnimu moc nerozumim a jedine co mi jde je dir. Fotka níže.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 53 vteřinách:
druhy pokus.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11598
Registrován: září 06
Bydliště: Zlínský kraj
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod Marfy » 31 led 2019 16:06

Pokud dáš vyčistit disk přes Vlasnosti- Vyčištění disku,tak ještě dej - Další možnosti a zvol : Odebrat všechny body obnovení kromě posledního. Uvolníš tím několik GB.
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Gigabyte GTX 1060 WindForce 6GB,SSD Kingston,DDR IV 16GB,Seasonic G-450W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Transcend,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9448
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod zeus » 31 led 2019 16:14

dir /a ukaze vic - treba i hiberfile a pagefile, kterezto objemne soubory na C: vubec byt nemusi.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

joseee
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod joseee » 31 led 2019 16:23

Body obnovy jsem uz smazal.
Tady je ten dalsí screen.

Mimochodem, chtěl jsem se uz na to vyprdnout a nainstalovat nové WIN. Udelal jsem si podle navodu USB instalaci. Kdyz ji pustim z Win tak nemam místo, jasné.
Ale kdyz to chci nabootovat tak to nejde, pritom First boot mam nastavene USB, ale stejne mi vzdycky najede system z HDD. Kde teda delam chybu? A když to rozjedu, bude tam možnost zformatovat disk C: jak to byvalo kdysi?

Dodatečně přidáno po 1 minutě 54 vteřinách:
druhy pokus
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9448
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod zeus » 31 led 2019 16:29

Screen uzivatelske slozky neni to, co jsem chtel. Vepis tedy 'dir /a c:\'
Kdyz to rozjedes, tak ano. Vyber spousteci zarizeni jednorazove rucne, nemen to v BIOSu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

joseee
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod joseee » 31 led 2019 16:36

A kde se vybíra jednorázove spusteni? :-)

Dodatečně přidáno po 17 minutách 50 vteřinách:
Tak jsem to bootovani nasel, kdyz to startuje zmacknu F12 a vyskoci tahle tabulka.
No nicmene kdyz dam to prvni USB po chvili se rozjede normalne system z hdd.
kdyz dam to druhe tak to pise invalid. Kdyz dam to treti je tam nejaka moznost obnoveni tovarního nasteveni, tak jsem to dal a po chvili to chce instalacni medium, ikdyz tam flesh disk je, tak jsem ho vytahl a dal zpet. Pocitac to poznal protze napsal ze ho kontroluje, ale po chvili napsal, ze medium je spatne. Ctvrta moznost USB pak taky nenabootuje z fleshky instalaci. Tak co?

Dodatečně přidáno po 1 hodině 6 minutách 14 vteřinách:
Tak asi mam spatnou bootovaci fleshku.
Znovu si procitam toto vlakno a pod odkazem na stazeni instalace. Je odkaz na nějakeho Rufuse. Ale toho jsem vůbec nepouzil.
Z prvniho odkazu jsem to cele udelal naraz a stahl se to na fleshku, takze to je asi spatne?
No zkusil jsem teda pustit toho rufuse. Ale on chce nejake ISO, ovsem ja mam jenom to z prvního odkazu co je na fleshce. Ale to vybrat nejde. Takze jsem zase v koncich.

Dodatečně přidáno po 1 hodině 17 minutách 18 vteřinách:
Tak teda stahuju ISO z tohohle odkazu https://tb.rg-adguard.net/public.php
pak pustim toho rufuse a snad tam nastavim spravne co se ma spravně nastavit. A on mi uděla tu fleshku bootovací a pak to na tom PC zkusím znova.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4621
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod RIKI22 » 31 led 2019 18:55

Vypni si hibernáciu. a potom spusť ešte raz čistenie disku.Múžeš spraviť aj reštart.
Spusť si CMD , ako správca a vlož tam powercfg -h off

joseee
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod joseee » 31 led 2019 19:07

Nevim jak se vypína hibernace. A nevím ani jak spustit CMD jako spravce. :-(

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4621
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod RIKI22 » 31 led 2019 19:13

Ak si klikneš na klávesu Win a napíšeš cmd/príkazový riadok/.
Klikneš naň PTM a vyberieš spustiť ,ako správca a vložíš tam powercfg -h off a Enter.

joseee
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 255
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: WIN 8 mají 75GB

Příspěvekod joseee » 31 led 2019 19:55

Heh, ja nevim ani co je PTM. No nicméně se mi nějakym zahadným zpusobem podarilo spustit instalaci, přes příkazový řadek u bootovaní. Takže jsem Cečko zformatoval a ted bezi instalace.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • fotky na SD kartě mají 0kb v PC
    od tomikzlesa » 27 čer 2019 08:52 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    365
    od petr22
    27 čer 2019 09:26
  • RAM - jiné frekvence než mají být v HWiNFO64
    od Thepredator » 29 srp 2019 22:01 » v Problémy s hardwarem
    3
    176
    od Thepredator
    29 srp 2019 22:10

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti