Nefunkční notebook a W10

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

M3s21E
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 14
Pohlaví: Muž

Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod M3s21E » 15 kvě 2020 18:35

Zdravím,
Díval jsem se na youtube a z ničeho nic mi vyskočila tabulka že Aplikace microsoft windows přestala pracovat. Tak jsem notebook (Asus X571GT-BQ361 Star black) restartoval. Jenže ted' mi furt bliká jen načítací obrazovka s logem asus a nikam dál se nedsotanu (notebook není ani rok v provozu). Je to windows 10,měl ted' mít při vypnutí aktualizaci. Neví někdo co s tím? Za týden mám zkoušku a tak nějak se nemám z čeho učit.

Děkuji



Reklama
Uživatelský avatar
drobino
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 900
Registrován: září 16
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod drobino » 15 kvě 2020 19:48

Levny herni ntb to bohuzel nebude dobre. Uplne nerozumim jestli se ntb sekne az pri nacitani systemu nebo jeste pred takze se nedostanes ani do biosu?

M3s21E
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 14
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod M3s21E » 15 kvě 2020 20:28

Do BIOSu se dostanu,Windows se nenačte

Uživatelský avatar
Diallix
Level 2
Level 2
Příspěvky: 229
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod Diallix » 15 kvě 2020 20:33

Zdravim. Po nacitani biosu a naslednej snahe nacitania Windowsu, system spadne, je mozne sa dostat do nudzoveho rezimu? Alebo inak, ked Windows 2 krat spadne, mate moznost nacitat nastavenia spustenia? Vyzera to neak takto: https://support.avira.com/hc/article_at ... ion_en.jpg
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu:CyberSecurity UNIT
----
Bezpečnostná autorita fóra viry.cz Certifikát
----
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.

M3s21E
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 14
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod M3s21E » 15 kvě 2020 21:06

Do toho nastavení spuštění se nedostanu a nouzové spuštění se taky nedařilo. Zkoušel jsem spustit i přes bootovaci flashku ale načítá se logo Windows a pak jen černá obrazovka. Zítra to hodím do alzy ať si s tím hážou třeba frisbee. Jak se to vrátí dám vědět co s tím bylo tak prosím nezamknout toto vlákno

Zivan
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1459
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod Zivan » 15 kvě 2020 21:37

Pocitas s tim, ze v Alze v klidu smazou disk? Data mas zalohovana?

Uživatelský avatar
Diallix
Level 2
Level 2
Příspěvky: 229
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod Diallix » 15 kvě 2020 21:37

Z neakeho dovodu blbne zavadzanie, popravde v alze to radsej preinstaluju, ale vlastne, nic lepsie ma nenapada. Ak tam mate data, tak staci nabootovat z live CD a data nakopirovat.
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu:CyberSecurity UNIT
----
Bezpečnostná autorita fóra viry.cz Certifikát
----
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.

M3s21E
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: leden 14
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod M3s21E » 15 kvě 2020 21:54

Data zálohovane nemám a netuším či se dají nějak zachránit bez funkčního systému? Hádám že skrz záruku nemůžu notebook rozdělat a disky vytáhnout takže počítám s tím že notebook dojde ze servisu prázdnej,ale alza Asus posílá na servis do Ostravy a díval jsem se že data nezálohují ale za velmi výhodnou cenu mi dají za 5K HDD kde si můžu data nakopírovat takže na to jim z vysoka kašlu

Uživatelský avatar
Diallix
Level 2
Level 2
Příspěvky: 229
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nefunkční notebook a W10

Příspěvekod Diallix » 15 kvě 2020 22:04

Bola by chyba na to pristupit. Tu mate .iso subor na Live CD: https://www.hirensbootcd.org/download/ . Stiahnite si ho. Dalej si stiahnite program Rufus, kde .iso otvorite a podla navodu vlozte USB, kde sa z .iso suboru vytvori mirror Live Windowsu. Potom usb staci vsunut do pocitaca, na ktorom mate problem, nabootujete, a spusti sa vam Windows z usb. Nasledne staci data len nakopirovat na ine usb.
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu:CyberSecurity UNIT
----
Bezpečnostná autorita fóra viry.cz Certifikát
----
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • nefunkcni notebook lenovo G505s.
    od PAVELSOUKAL » 15 kvě 2020 22:00 » v Problémy s hardwarem
    3
    237
    od SGvagon
    16 kvě 2020 21:24
  • Nefunkční Bluetooth
    od maiky » 13 srp 2019 22:27 » v Problémy s hardwarem
    4
    786
    od maiky
    14 srp 2019 13:41
  • Nefunkční Mikrofón
    od AdamB123 » 03 zář 2019 22:54 » v Vše ostatní (sw)
    2
    858
    od Pecan15
    04 zář 2019 08:38
  • Nefunkční WiFi
    od Sonulle » 20 bře 2020 18:26 » v Administrace sítě
    3
    527
    od ITCrowd
    20 bře 2020 20:43
  • Nefunkční internet
    od BatlleFury » 10 dub 2020 23:24 » v Sítě - hardware
    16
    567
    od ITCrowd
    11 dub 2020 18:53

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti