Ako nainštalovať ovládače?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

RayCodeCSC
Level 1
Level 1
Příspěvky: 88
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod RayCodeCSC » 28 zář 2021 12:20

Zdravím, viem, je to blbá otázka. Ale netuším ako nainštalovať ovládače.

Doteraz som inštaloval ovládače z Driver Boosteru, no tento program sa mi nejako prestáva páčiť. Preto som sa rozhodol pre istotu stiahnuť ovládače manuálne. Lenže vôbec neviem ako sa inštalujú... Hodím vám sem link, na stiahnutie mojich ovládačov, ktoré som si stiahol. Potrebujem poradiť, ako sa inštalujú.

LINK HERE

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21700
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod ITCrowd » 28 zář 2021 12:23

Jestli si myslíš, že budeme klikat na nějaký link na uložto, tak se pleteš.
Napiš na jaký HW chceš ovladače a pro jaký systém, a můžeme ti poradit.
A mimochodem, ovladače se stahují ze stránek výrobce, a ne z uložta.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

RayCodeCSC
Level 1
Level 1
Příspěvky: 88
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod RayCodeCSC » 28 zář 2021 12:28

Veď ja som ich stiahol zo stránok od výrobcov. Len som vám to chcel "ulahčiť" ale ok... ako chceš. Vyhľadajte si to sami kľudne:

GPU: NVIDIA GeForce RTX 3090
MB: MSI (MPG Z590 GAMING CARBON WIFI)

Aspoň si teda myslím, že na CPU nie sú ovládače. Ak náhodou hej, tak: Intel Core i7-11700K 3.60 GHz

PS: Ja viem ako stiahnuť ovládače, len neviem ako ich nainštalovať.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21700
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod ITCrowd » 28 zář 2021 12:35

A výrobce té grafiky? Psal jsem - ze stránek výrobce.
Systém jsi taky neuvedl.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

RayCodeCSC
Level 1
Level 1
Příspěvky: 88
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod RayCodeCSC » 28 zář 2021 12:38


Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21700
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod ITCrowd » 28 zář 2021 12:41

Slovák, že?
Nvidia je opravdu výrobce tvé karty? Není to třeba asus, msi, GB atd.?
Systém jaký? (potřetí!)
Alza HW nevyrábí. Jen to tam poskládali.
Rozumíš česky?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

RayCodeCSC
Level 1
Level 1
Příspěvky: 88
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod RayCodeCSC » 28 zář 2021 12:44

Windows 10 Pro x64....

Výrobca grafiky... Nevím... asi EVGA . Teda aspoň to je napísané na Grafickej Karte. Neviem ako to zistím...

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21700
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod ITCrowd » 28 zář 2021 12:47

Základní deska:
postahuješ jednotlivé součásti - pro každou část HW zvlášť. Vždycky je to zazipováno. Soubor .zip rozbalíš někam na disk.
Pro chipset postačí spustit SetupChipset.exe.
Pro síťovku Autorun.exe
Pro audio Setup.exe
atd...
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

RayCodeCSC
Level 1
Level 1
Příspěvky: 88
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod RayCodeCSC » 28 zář 2021 12:53

Vďaka, a čo BlueTooth driver?

Mám spustiť to, čo je v zložke Win10 alebo to, čo je v zložke Win10_UWD?

Uživatelský avatar
gogo1963
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5488
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod gogo1963 » 28 zář 2021 12:54

a pro graf kartu https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce/ge ... xperience/ stáhnout, nainstalovat, přihlásit se, nebo si vytvořit profil a přihlásitt se, pak přes tu aplikaci stáhnout poslední ovladače a nainstalovat ... experience po vydání nových driverů sama upozorní ke stažení ...
Bluetooth slouží k připojení mobilního telefonu k pc ... něco jako wifi, jen s menším dosahem ... UWD jsou univerzální ovladače, zaberou asi víc místa
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ RX 6600 XT/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14101
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod Michael850 » 28 zář 2021 13:04

Nějak nechápu, proč by nemohl stahovat driver ze stránek Nvidie, když má prostě Geforce... AIB výrobci stejně používají stejné ovladače, vždyť ta GPU jsou stejná, nenechávají si vyrábět nějak odlišné revize, aby to nebylo kompatibilní. Osobně by mě teda ani nenapadlo, že bych měl třeba chodit na drivery ke své RX 5700 na stránky MSI, už tak nějak rovnou jdu taky na AMD... Já jen, že se z něj tak páčí výrobce té RTX 3090, přitom toto může být každému stejně úplně jedno, stejně se na to lupnou vždy ty samé drivery, ať je tam logo kohokoliv, MSI, Asus, GB nebo jiný...
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21700
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Ako nainštalovať ovládače?

Příspěvekod ITCrowd » 28 zář 2021 13:10

To pochopíš, až ti to někdy neklapne.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak nainstalovat SP3 bez CD mechaniky
    od ivypoison » 12 bře 2021 21:31 » v Windows 10, 8, 7..
    5
    526
    od richchie
    14 bře 2021 08:17
  • Nejde mi nainstalovat Windows
    od verca-k » 16 led 2021 13:41 » v Windows 10, 8, 7..
    5
    449
    od zeus
    16 led 2021 19:26
  • Win 10 nejde nainstalovat na starší PC.
    od ski1961 » 14 dub 2021 19:11 » v Windows 10, 8, 7..
    9
    409
    od ski1961
    14 dub 2021 19:48
  • workshop repair manual nejde nainstalovat
    od sas » 17 bře 2021 23:42 » v Vše ostatní (sw)
    1
    339
    od faraon
    18 bře 2021 06:57
  • Jak nainstalovat Win 10 Pro když BIOS nutí Home.
    od devr » 17 bře 2021 19:26 » v Windows 10, 8, 7..
    12
    687
    od petr22
    18 bře 2021 06:54

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host