Vytváření koše v USB externím HDD. Vyřešeno
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Vytváření koše v USB externím HDD.
Po připojení externího HDD (F:/) do USB v něm systém vytvoří koš. Ve vlastnostech Koše je u disku F:/ nastaveno Nevytvářet koš. Stejná situace je i u interního SATA HDD (E:/), i tam je v Koši nastaveno Nevytvářet koš. Na disku E jsou videa a filmy, není na něm systém.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 6
- Pohlaví:
Re: Vytváření koše v USB externím HDD.
Koukal jsem do Windows a tam je napsáno „Nepoužívat koš“ (nikoliv nevytvářet koš). Soubor koše si Win vytváří vždy a pokud zaškrtneš „nepoužívat“, tak se soubory mažou ihned.
Tady je návod jak koš nastavit přes registry, tak to třeba bude možné vypnout tam: viewtopic.php?p=1763481#p1763481
Tady je návod jak koš nastavit přes registry, tak to třeba bude možné vypnout tam: viewtopic.php?p=1763481#p1763481
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Mohl by zabrat stejny postup na ktery jsem daval odkaz zde, pouze obracene
viewtopic.php?f=46&t=225543&p=1763479&hilit=kos+karta#p1763479
viewtopic.php?f=46&t=225543&p=1763479&hilit=kos+karta#p1763479
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
Zdaleka nejspolehlivejsi je vytvorit v \ soubor se stejnym nazvem jako adresar Kose (ktery predtim smaznes).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
To je fakt. Neznam aplikaci nebo virus ktery by si s tim dokazal poradit.
Pro neznale - v jedne slozce nemuze byt ve Windows adresar a soubor stejneho nazvu.
Pro neznale - v jedne slozce nemuze byt ve Windows adresar a soubor stejneho nazvu.
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
atari: máš pravdu, nepřesně jsem citoval, resp. nepřesně jsem si vysvětlil význam toho sdělení.
Tobě i všem ostatním děkuju, postupně se s jednotlivými náměty nějak vypořádám a dám vědět, jak to všechno skončilo.
Tobě i všem ostatním děkuju, postupně se s jednotlivými náměty nějak vypořádám a dám vědět, jak to všechno skončilo.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
petr22 píše:To je fakt. Neznam aplikaci nebo virus ktery by si s tim dokazal poradit.
To se pleteš, já to dokážu

A odkaz pro nevěřící Tomáše (pokud si myslí že jsem manipuloval s grafikou), mohou si stáhnout, klidně prověřit antivirem (složky jsou prázdné) a prohlédnout na vlastní bulvy, pak si klidně zapíchnete do očí jehly (Wednesday)

https://uloz.to/file/8uXZYQZLLh0z/deskt ... k3LJH3BN==
-
- Pohlaví:
Zkus se podívat na klíče registru:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"RecycleBinDrives"=dword:ffffffff
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
Ta hodnota ffffffff může být v obou, nebo jen v jednom, přičemž klíč v HKCU má přednost před klíčem v HKLM. Pokud v některém z nich najdeš název hodnoty "RecycleBinDrives", mělo by stačit ho odstranit. pro načtení změn u HKCU stačí restartovat explorer, u HKLM asi celý PC.
Jestli tam tento název hodnoty nemáš, pak to bude někde jinde...
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
Ta hodnota ffffffff může být v obou, nebo jen v jednom, přičemž klíč v HKCU má přednost před klíčem v HKLM. Pokud v některém z nich najdeš název hodnoty "RecycleBinDrives", mělo by stačit ho odstranit. pro načtení změn u HKCU stačí restartovat explorer, u HKLM asi celý PC.
Jestli tam tento název hodnoty nemáš, pak to bude někde jinde...
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Děkuju, zařadím na program zkoušek.
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Vracím se po roce k tématu. Prohledání registru dopadlo následovně:
Ani nikde jinde v registru se název hodnoty "RecycleBinDrives" nevyskytuje.
Ani nikde jinde v registru se název hodnoty "RecycleBinDrives" nevyskytuje.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
petr22 píše:To je fakt. Neznam aplikaci nebo virus ktery by si s tim dokazal poradit.
To je možné ale já to dokážu obejít.
---------------------------------------------
Do jakého zařízení ten disk zapojuješ, přímo do PC, modemu (já mám v modemu 2 porty USB), NASu? OS, výrobce a typ USB disku, flashka či disk s portem USB?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
No kdyz se nevyskytuje, tak ho vytvor. On ten OS dela jen to, co mu reknes (v tomto pripade zapisem do registru).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 4374
-
od atari
05 čer 2024 17:52
-